Breaking news

PNR Satu Mare ajunge în premieră la 100 membri

Organizația PNR Satu Mare s-a mărit azi, 26 mai 2022, cu 7 noi membri, astfel că a devenit prima organizație locală a Partidului Noua Românie care atinge un astfel de prag. 

Grațe implicării echipei Biroului Executiv Local format din Felicia Lujerdean – Președinte, Anabella Purgui – Vicepreședinte, Cornel Marincat – Vicepreședinte, Claudia Bud – Secretar General, Dana Donca – Trezorier, Organizația PNR Satu Mare a ajuns la 101 membri.

Președintele PNR, Sebastian Popescu a felicitat echipa de la Satu Mare și le-a dat o veste bună. În curând vor avea și sediu la Satu Mare.

”Sunt foarte fericit și mândru că echipa de la Satu Mare și-a luat în serios rolul și împreună au reușit această performanță minunată. Felicit echipa PNR Satu Mare pentru că sunt prima Organizație a PNR care atinge acest prag. Sper ca și alte Organizații ale PNR să atingă în curând 100 de membri. Grație acestei reușite, colegii de la Satu Mare vor avea în curând și un sediu unde să își desfășoare activitatea”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Organizația PNR Satu Mare s-a înființat data de 14 septembrie 2016 și până în prezent a participat cu candidați la alegerile parlamentare din 2016, alegerile locale și parlamentare din 2020.

Partidul Noua Românie are în prezent 50 de Organizații Locale înființate.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

>