Breaking news

PNR a început recrutările pentru Parlamentul European. Caută români care vor respect pentru România în UE

Ai simțit vreodată că nu ești ascultat sau reprezentat la nivel european? Ai idei și viziuni pentru o Europă mai justă, mai prosperă și mai unită? Vrei să faci parte dintr-un partid politic dedicat schimbării și progresului? Dacă da, atunci Partidul Noua Românie te invită să te alături echipei noastre pentru alegerile europarlamentare!

Partidul Noua Românie (PNR) este un partid politic în plină expansiune, axat pe valorile progresiste, democrație, justiție socială și transparență. Înființat în 2015, PNR are ca misiune să aducă schimbări reale în politica românească și europeană, să reprezinte interesele cetățenilor și să construiască un viitor mai bun pentru toți europenii.

Ce căutăm în candidații noștri europarlamentari?

Căutăm oameni dedicați, pasionați și competenți, care împărtășesc valorile și viziunile noastre și doresc să contribuie la schimbarea pozitivă în Europa. Iată ce așteptăm de la candidații noștri europarlamentari:

 1. Candidații noștri trebuie să aibă o înțelegere solidă a funcționării Uniunii Europene și să fie familiarizați cu politicile și temele europene relevante.
 2. Căutăm candidați care să aibă viziuni clare și soluții inovatoare pentru problemele actuale ale Europei, cum ar fi schimbările climatice, migrația, securitatea, economia și inegalitățile sociale. Candidații noștri trebuie să fie capabili să gândească strategic și să genereze idei progresiste.
 3. Candidații noștri europarlamentari trebuie să fie buni comunicatori, să poată interacționa eficient cu cetățenii, să promoveze valorile noastre și să construiască relații solide cu alte partide politice și organizații relevante la nivel european.
 4. Căutăm candidați cu un puternic angajament civic, care să se implice activ în activitățile politice și să acționeze în interesul cetățenilor europeni. Onestitatea, integritatea și respectul pentru valorile democratice și statul de drept sunt fundamentale pentru candidații noștri.
 5. Căutăm candidați care să reprezinte diversitatea Europei, inclusiv diversitatea etnică, de gen, de vârstă, de orientare sexuală și de abilități. Suntem convinși că diversitatea aduce perspective diferite și contribuie la luarea de decizii mai bune și mai echitabile.

  Ce oferim candidaților noștri europarlamentari?

  Ca membru al echipei Partidului Noua Românie, vei avea oportunitatea de a face o diferență reală în politicile europene și de a contribui la construirea unei Europe mai bune pentru toți cetățenii săi. Vei fi parte a unei echipe unite, în care vei putea să-ți aduci experiența, cunoștințele și ideile proprii și să contribui la elaborarea de politici inovatoare.

  În plus, vei avea acces la resursele și expertiza partidului nostru, precum și la o rețea extinsă de parteneri europeni, ceea ce îți va permite să-ți dezvolți abilitățile și să-ți extinzi cunoștințele în domeniul politicilor europene. Vei avea oportunități de formare și de învățare continuă pentru a-ți dezvolta abilitățile de lider și pentru a deveni un reprezentant eficient al cetățenilor europeni.

  Cum te poți alătura echipei noastre?

  Dacă ești interesat să te alături echipei Partidului Noua Românie pentru alegerile europarlamentare, te invităm să aplici ca și candidat al nostru. Pentru a face acest lucru, poți accesa website-ul nostru oficial și să completezi formularul de înscriere în PNR. Vei fi invitat la un interviu în care vei avea ocazia să ne prezinți experiența, viziunile și ideile tale pentru Europa.

  În concluzie, Partidul Noua Românie caută candidați europarlamentari dedicați, pasionați și competenți care să se alăture echipei noastre pentru a contribui la construirea unei Europe mai bune pentru toți cetățenii săi. Dacă crezi că ai ceea ce este nevoie pentru a face o diferență reală în politicile europene, te îndemnăm să aplici ca și candidat al nostru și să te alături luptei noastre pentru schimbare și progres!

Alegerile europarlamentare vor fi pe 9 mai 2024. PNR va selecta în data de 17 noiembrie 2023, 43 de canddiați care să reprezinte interesele României în Parlamentul European. 

Alătură-te echipei Partidului Noua Românie și împreună vom face diferența în Europa!

Pentru mai multe informații despre Partidul Noua Românie și despre alegerile europarlamentare, te rugăm să accesezi website-ul nostru oficial sau să ne contactezi la adresa de e-mail office@partidulnouaromanie.ro

>