Breaking news

PNR a împlinit azi, şase ani de la înfiinţare

Partidul Noua Românie împlineşte azi, 17 iunie 2021, şase ani de la înfiinţare. Pe 17 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu.

Pentru prima dată în România, la 25 de ani de la Revoluţie, patru tineri curajoși au pus bazele formațiunii politice Partidul Noua Românie, un instrument real de a reformula actuala clasă politică.

Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu, pe 25 aprilie 2015 au decis înființarea Partidului Noua Românie. Pe 17 iunie 2015, Tribunalul București a admis cererea de înființare a PNR, iar decizia a rămas definitivă și irevocabilă din data de 18 august 2015.

PNR este primul partid care s-a înfiinâat în România în baza hotărârii CCR din luna februarie 2015, prin care s-a decis ca cele 25.000 de semnături de susținere necesare înființării unei formațiuni politice, încalcă Constituția.

Noua Românie împlineşte azi, şase ani de la înfiinţare, şase ani plini de urcuşuri şi coborâşuri, şase ani plini de speranţe, şase ani cu multe reuşite alături de o echipă tânără şi inimoasă, dornică de schimbare. Alături de mulţi români care au venit în echipa PNR, am reuşit să clădim acest partid, cărămidă cu cărămidă. Am crescut în mod natural, pe cont propriu, pe propriile forţe umane şi financiare, fără vreun ajutor extern. Ne-am fi dorit să accedem în Parlament în anul 2020, însă dorinţa nu s-a întâlnit cu putinţa, semn că mai avem mult de muncă până să reuşim o astfel de performanţă politică. Însă rezultatele obţinute la ultimele alegeril parlamentare ne dau speranţe că suntem pe drumul cel bun, că românii vor o alternativă la actuala clasă politică şi că PNR poate fi soluţia schimbării. Le urez La Mulţi Ani tuturor membrilor PNR şi îi asigur de toată stima şi consideraţăa faţă de munca şi crediţa lor în Noua Românie“, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

În cei şase ani de existenţă ai PNR, peste 50,000 de români au trimis cerere de înscriere în Noua Românie. Pe 5 noiembrie 2015 s-a înregistrat un record de înscrieri în PNR, în decurs de 24 de ore au sosit 1000 de cereri de înscriere în Partidul Noua Românie.

PNR are în prezent, un total de 43 Organizaţii Locale. Dintre acestea, 7 se află în Diaspora: Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Belgia, Canada şi Franţa, 6 se află în Bucureşti, şapte în 30 în marile oraşe: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Tulcea, Bălceşti, Băile Olăneşti, Deva, Braşov, Sibiu, Satu Mare, Arad, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Reşiţa, Buzău, Suceava, Vatra Dornei, Bacău, Cluj Napoca, Piatra Neamţ, Piteşti, Alexandru Ioan Cuza, Botoşani, Brăila şi Hăşmaş.

În cei şase ani de existenţă, PNR a participat la alegerile parlamentare din anul 2016, cu candidaţi în doar cinci judeţe. În 2017 la alegerile locale parţiale din Craiova, pentru funcţia de primar, cu Sorin Preda Nica. În anul 2019, PNR a avut cel mai tânâr candidat la prezidenţiale din istoria României, Sebastian Popescu, primind, fără vreun leu bani de campanie, 30,850 voturi. În anul 2020, PNR a participat la alegerile locale de la Bucureşti, Timişoara, Satu Mare şi Alexandru Ioan Cuza din Judeţul Iaşi. La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, PNR a avut candidaţi în 32 de judeţe plus Bucureşti.

71828 voturi a primit Partidul Noua Românie la toate alegerile la care a participat în 2016, 2017, 2019 şi 2020. Aceste voturi ne obligă să continuăm lupta, să continuăm munca pentru a construi cu adevărat o alternativă reală la actuala clasă politică, pe care românii să o voteze cu toată inima.

Continuăm să ne dezvoltăm, continuăm să selectăm în fiecare zi, noi membri care să devină viitorii LIDERI AI ROMÂNIEI.

Vino şi tu alături de Noua Românie dacă doreşti să devii noul lider al ţării. Să participi în alegeri şi să poţi să ai atribuţii legale pentru a produce schimbare în ţară.

Înscrie-te în PNR accesând acest link: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

>