Breaking news

Ploile torențiale au surupat calea ferată între Orăștie și Caransebeș

loading...

Circulaţia trenurilor pe secţia de cale ferată Topleţ – Valea Cernei este închisă, întrucât calea ferată a fost afectată de ploile torențiale din ultimele 48 de ore. 

cale ferata distrusa de ploaieÎn vestul ţării, trenurile circulă pe ruta ocolitoare întrucât secţia de cale ferată Topleţ – Valea Cernei, a fost afectată de viiturile formate din cauza ploilor abundente, în urma cărora terasamentul căii ferate a fost spălat în zona podeţului de la Km 397+850.

Până la restabilirea traficului feroviar pe secţia Orşova – Caransebeş, trenurile de călători înscrise în grafic vor circula deviat pe ruta ocolitoare Lugoj – Făget – Ilia – Simeria – Petroşani – Târgu Jiu – Filiaşi, durata călătoriei prelungindu-se, în medie, cu 80-90 de minute. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat prin adoptarea acestei măsuri şi recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în traficul feroviar la staţiile de cale ferată sau la telefon 021/9521”, se arată în comunicatul de presă al CFR, remis exclusivNEWS.ro.

Unele trenuri InterRegio vor circula pe rută deviată şi vor ajunge la destinaţii cu întârzieri. IR 1691 Bucureşti Nord – Filiaşi – Lugoj – Timişoara Nord va circula pe ruta deviată Filiaşi – Târgu Jiu – Ilia – Lugoj, iar IR 73-2 Budapesta – Timişoara Nord – Lugoj – Filiaşi – Bucureşti Nord va circula pe ruta deviată Lugoj – Ilia – Târgu Jiu – Filiaşi.

circulatie trenuri

loading...