Breaking news

În plin scandal cu creditul dat Ioanei Băsescu, CEC Bank modifică condițiile de creditare

loading...

La câteva zile după izbucnirea în presă a scandalului cu creditul de un milion de euro, acordat, Ioanei Băsescu, CEC Bank a modificat condiţiile de acordare a creditului imobiliar pentru terenuri.

ioana basescu credit cec bankCEC Banc a renunțat la “ipoteci imobiliare asupra proprietăților imobiliare locative”, și acceptă la garanții “ipoteci imobiliare asupra bunurilor imobile”.

Și toate astea pentru a se încadra în condițiile create special pentru Ioana Băsescu. Cu alte cuvinte, CEC Bank a modificat condițiile de creditare ca să se acopere, dar doar după ce a comis fapta. Adică ilegalitatea. Creditul de un milion de euro acordat Ioanei Băsescu este unul fraudulos de la un capăt la altul.

CEC Bank a majorat plafonul de acordare a creditului persoană fizică de la 700.000 la un milion de euro, special Pentru Ioana Băsescu. Adică a mărit plafonul de creditare cu peste 60%. A aprobat creditul în doar cinci zile și a supraevaluat terenul achiziționat de Ioana Băsescu în comuna Nana.

Creditul a fost acordat și cu dobândă preferențială și în mod ilegal, întrucât pentru credit agricol, persoana care solicită împrumutul bancar trebuie să desfășoare deja activitate în agricultură. Or Ioana Băsescu habar nu are cu ce se mănâncă agricultura.

După atâtea nereguli grave, Ponta a anunțat că zilele lui Radu Ghețea în fruntea CEC Bank sunt numărate iar Senatul României a constituit o comisie parlamentară care să ancheteze activitatea băncii de stat.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>