Breaking news

Plata datoriilor către KRUK România, o provocare pe care o poți câștiga!

În relația dintre o societate de recuperare a datoriilor și un debitor, există deja un scenariu bine consolidat în timp. Pe de o parte, firma în cauză nu are deloc o imagine clară 100% despre când și cum va fi plătită respectiva datorie. Pe de altă parte, debitorul nici măcar nu este sigur dacă își va menține locul de muncă și dacă va avea lichidități pe termen scurt și mediu pentru a-și onora integral angajamentul de plată asumat.

 

La cele de mai sus se adaugă acum și amploarea impactului pe care criza sanitară globală generată de coronavirus îl are. Sunt foarte multe necunoscute, se iau și diverse măsuri care pot fi sau nu eficiente pentru oamenii aflați în dificultate financiară în această perioadă.

 

Totuși, timid, încep să apară și diverse soluții referitoare la colectarea datoriilor în noile condiții.

 

Fii bun-platnic și în timpul pandemiei! KRUK România te sprijină în acest sens!

 

Plata datoriilor a devenit în prezent o mare provocare pentru foarte mulți români. Se întâmplă acest lucru chiar dacă autoritățile derulează mai multe programe și măsuri de asistență financiară destinate să sprijine persoanele afectate de pandemia Covid-19.

 

În cadrul acestora, persoanele pot să depună cereri pentru a primi asistență financiară cât mai curând posibil. Ba chiar mai mult, unele măsuri se aplică automat și persoanele eligibile primesc sume de bani care să le ajute să traverseze  această perioadă grea prin care trece întreaga omenire.

 

Totuși, trebuie spus că acest ajutor de la stat este unul temporar, iar mai apoi fiecare va trebui să te descurce prin forțe proprii.

 

Banii sau facilitățile pe care anumite persoane le vor primi de la buget sunt un ajutor în depășirea crizei și obținerea mijloacelor de subzistență, dar de multe ori se poate întâmpla ca situațiile concrete în care se află anumite persoane să fie extrem de dificile și problemele financiare atât de grave, încât această soluție să nu fie suficientă.

 

Și atunci datoriile din trecut vor căpătat dimensiuni chiar mai mari decât aveau înainte de martie 2020 și tind să îi copleșească din punct de vedere psihic pe aceia ce le au, să îi facă să nu mai poată lua cu  claritate  deciziile importante. Iar consecințele vor fi devastatoare pentru viața lor.

 

Dacă ești client KRUK România ești favorizat, pentru că vei avea alături de tine niște oameni empatici, care te pot ajuta prin recalibrarea angajamentului de plată anterior, pentru a-l face potrivit acestei perioade. Chiar dacă ratele plătite vor fi mai reduse decât în trecut, important este  să nu opreşti plățile, pentru că fiecare sumă achitată este o mică victorie care îți poate ține moralul sus, împrăștie norii de anxietate care se abat asupra multora, în acest solicitant an 2020.

 

Nu te descurci cu plata datoriilor? Cere ajutor specializat!

 

Persoanele care au acces la internet au aflat probabil deja că există grupuri de

sprijin unde psihologii oferă gratuit consultanță pentru ca aceia care au nevoie să depășească mai ușor această perioadă extrem de dificilă pentru oricine.

 

Totuși, trebuie spus că aceștia nu pot să dea și consultanță în domeniul financiar, acest lucru putând fi făcut cel mai bine doar de către specialiștii din domeniu.

 

În loc să păstrați somațiile de plată restante în sertar pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare, recomandarea specialiștilor KRUK România este să căutați variante de a plăti ratele, chiar dacă efortul financiar va fi mai mare. Deschideți subiectul, cereți eșalonarea datoriilor pe un termen mai lung și rate reduse.

 

Din fericire, clienții KRUK sunt favorizați în această direcție, deoarece personalul care lucrează la această companie de colectare datorii, renumită în țara noastră, pot să ofere cu empatie și profesionalism sfaturile necesare pentru ca datornicii să poată să treacă mai ușor peste această perioadă și să își poată plăti cu regularitate  măcar o parte din datoriile restante.

 

Totul pentru ca la sfârșitul pandemiei să se afle într-o situație mai puțin dezastruoasă decât sunt în prezent. Este deja sigur că viitorul nu sună bine. Deci nu este indicat să dai restart vieții tale de la minus, având în continuare datorii.

 

Ținând cont de vedere criza economică și chiar o criză de natură alimentară care deja este anunțată de  tot mai mulți economiști importanți pe plan internațional, este clar faptul că este nevoie de multă responsabilitate din partea fiecăruia, chiar și de creativitate, pentru a face față noilor provocări pe care sfârșitul acestui an, dar mai ales 2021, le va pune în fața oamenilor de pretutindeni.

 

Dă un restart mai bun vieții viitoare, eliberându-te de datorii! Atenție la buget!

 

Trebuie subliniat cu tărie că viața nu se mai nu se va mai desfășura de acum înainte după regulile din trecut.

 

Distanțarea socială, noile condiții de desfășurare a muncii (în special de la domiciliu), închiderea multor firme mici și mijlocii, mai ales a celor care ofereau servicii populației, ca să nu mai vorbim despre cele din sectorul horeca, vor face ca doar aceia ce se adaptează rapid să reziste și să poată trece la noul nivel de desfășurarea vieții pe planeta noastră.

 

Acum, când încă mulți dintre noi se mai află în izolarea impusă de autorități, o examinare pe îndelete a bugetului de venituri și cheltuieli este extrem de importantă pentru oricine întâmpină dificultăți financiare.

 

Este necesară o revizuire a bugetului pornind de la ideea deja știută că venitul trebuie să fie întotdeauna mai mare decât cheltuielile.

 

Dacă există mai puține intrări de numerar, vor trebui efectuate tăieri prin care să se elimine toate cheltuielile neesențiale.

 

În aceste săptămâni, din fericire, unele cumpărături au fost reduse prin forța lucrurilor, astfel încât nu se mai justifică marile cheltuieli cu transportul în comun și/sau cu mașina personală, cu ieșirile în oraș, nici măcar pentru a bea o bere cu prietenii, cu achiziția de haine, cosmetice, sau cu mersul la unitățile de înfrumusețare.

 

Asta ca să nu mai vorbim despre excursiile mai mult sau mai puțin costisitoare efectuate în țară sau străinătate.

 

Singura cheltuială care s-a adăugat în top pe lista celor absolut necesare este aceea a materialelor sanitare de protecție care și-au multiplicat și de câteva ori costurile pe care le aveau până la începutul pandemiei de coronavirus de anul acesta.

 

KRUK România la nevoie se cunoaște!

 

După realizarea acestui proces de examinare a bugetului de venituri și cheltuieli efectuat prin forțe proprii, orice debitor va vedea clar cum se pot reduce anumite cheltuieli, și dacă, după ce se asigură mijloacele de supraviețuire în condiții de relativa izolare, mai rămân fonduri pentru achitarea ratelor curente la KRUK România. De cele mai multe ori vor observa că da, mai există resurse pentru a face asta.

 

Dacă, chiar și așa reduse, cheltuieliledepășesc cu mult veniturile, categoric există o problemă și trebuie acționat cu rapiditate pentru a găsi  soluții viabile de rezolvare a acestei situații și pentru a nu avea ulterior  probleme financiare mult mai mari decât în prezent, în condițiile crizei economice care se întrevede la orizont și a reducerii locurilor de muncă disponibile în anumite sectoare de activitate.

 

După efectuarea acestui pas, al verificării bugetului, un astfel de debitor cu probleme în privința achitării ratelor ar trebui să contacteze urgent agentul KRUK România care se ocupă de dosarul său pentru a afla măsura în care angajamentul de plată poate să fie renegociat și modificat pentru a se plia cât mai bine pe situația curentă în care se găsește.

 

Dacă în ciuda tuturor eforturilor, problemele financiare nu par să se îmbunătățească, atunci trebuie apelat la ajutor specializat în domeniu, ca să evadeze  cât mai rapid din această situație care aparent este fără ieșire.

 

Totuși, trebuie subliniat faptul că, indiferent cât de dificilă ar fi împrejurarea în care te găsești la momentul actual în calitate de datornic, dacă nu ești bolnav de coronavirus, dacă nu ești la terapie intensivă pe un pat de spital, nu este nimic pierdut. O soluție se va găsi până la urmă și pentru tine. Una care să te scoate din această mlaștină financiară în care ești prins în acest moment.

 

Mai mult decât oricând, acum se observă cât de important este să existe un fond de urgență.

 

Pe de altă parte, este o bună oportunitate, dacă îl aveți deja,  să îl utilizați tocmai în aceste perioade de criză generată de pandemia de coronavirus.

 

Aceste sume de bani suplimentare, în funcție de mărimea pe care o au, sunt extrem de eficiente deoarece pot să facă o persoană să își stabilizeze viața pe timp de câteva săptămâni sau chiar de câteva luni bune, dacă pandemia va impune luarea în continuare de către autorități a unor măsuri extreme.

 

Atenție însă! Chiar dacă există un asemenea fond, el nu trebuie cheltuit decât cu foarte mare atenție și doar pe lucrurile cu adevărat indispensabile supraviețuirii. Sub nicio formă nu trebuie făcute cheltuieli inutile în acest sens. Inclusiv pentru plata unor rate din datoriile restante.

 

Dacă ai întrebări cu privire la situația financiară actuală sau dacă te macină temerile despre ceea ce urmează în privința datoriilor personale gestionate de KRUK România în urma unei pierderi bruște de venit, contactează rapid specialiștii companiei.

 

Aceștia vor fi bucuroși să te ajute  să găsiți împreună o soluție potrivită, în funcție de nevoile specifice pe care le ai în situația actuală.

 

Folosind tehnologia, totul este mai simplu, gratuit, confidențial și fără obligații. Distanțarea socială nu este un obstacol care să stea în calea rezolvării pozitive a cazului tău!

 

 

>