Breaking news

Plantele artificiale, mult mai avantajoase decat cele naturale, intr-un spatiu de birouri

loading...

Desi este destinat muncii si nu relaxarii, orice birou trebuie sa aiba si un spatiu verde, care sa creeze o atmosfera placuta si sa ajute angajatii sa isi mai “clateasca” privirea din cand in cand. Fie ca vorbim despre buchete de flori sau plante in ghiveci, acestea vor avea un efect benefic asupra productivitatii atat pentru femei, cat si pentru barbati, chiar daca poate acestia din urma nu le apreciaza atat de mult.

Totusi, pentru ca in cadrul unei companii cheltuielile trebuie gestionate foarte atent, nu este indicat sa optezi pentru flori naturale, intrucat acestea se vor ofili repede, iar inlocuirea lor de doua-trei ori pe saptamana se va resimti pe termen lung in buget. Tocmai din acest motiv, daca esti CEO-ul, managerul sau administratorul unei firme, iti recomandam sa optezi pentru plante artificiale.

Avand in vedere beneficiile pe care un “coltisor verde” le aduce asupra starii generale a angajatilor, nu se poate spune ca aceasta investitie reprezinta o risipa. Pe de alta parte, nici nu este indicat sa cheltui o suma mult prea mare de bani, care ar putea fi folositi mult mai bine pentru acordarea unor prime de sarbatori sau pentru organizarea unor petreceri la anumite ocazii speciale.

In aceste conditii, cel mai bine este sa te orientezi catre plante artificiale. Aceasta optiune vine cu mult mai multe beneficii decat crezi. In primul rand, intrucat nu ofilesc, acestea reprezinta o investitie mult mai profitabila pe termen lung decat florile adevarate. In al doilea rand, ingrijirea plantelor artificiale nu necesita niciun fel de efort, precum schimbarea apei, taierea cozilor, indepartarea petalelor ofilite etc.

De asemenea, plantele artificiale sunt mult mai usor de mutat si pot fi luate chiar dintr-un sediu in altul, atunci cand compania se mareste si este nevoie de mai mult spatiu pentru angajati. Nu in ultimul rand, plantele naturale, care stau in vaze umplute cu apa, pot duce la accidente nefericite, cum ar fi spargerea vazelor sau scurgerea unei cantitati mari de apa pe prize sau cabluri.

Ce produse gasesti in oferta unui magazin de plante artificiale?

Totodata, oferta de plante artificiale este aceeasi tot timpul anului, spre deosebire de cele naturale, care sunt sezoniere. Astfel, un furnizor profesionist de plante artificiale, cum este LeafShop, iti va pune la dispozitie urmatoarele categorii de produse:

– plante curgatoare (Filodendron, iedera, Tradescantia, Pothos, mesteacan purpuriu, hamei etc);

– plante decorative (buxus, Platycerium, Sansevieria, orhidee, Tillandsia, muschi etc);

– frunze artificiale (eucalipt, Filodendron, Hosta / crin de toamna, Aralia, Zamioculcas, maslin etc);

– iarba decorativa;

– eucalipt;

– plante suculente;

– ferigi.

Aceste plante artificiale au o inaltime cuprinsa intre 8 centimetri si 1,80 metri si un pret cuprins intre 10 Lei si 764 de Lei. In ceea ce priveste culorile in care sunt disponibile aceste produse, ele variaza intre portocaliu, purpuriu, roz crem, verde, verde deschis, verde inchis si verde crem.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian