Breaking news

Plante și flori care îți poartă noroc

loading...

Te-ai gândit vreodată la ce anume îți poartă noroc în timp ce joci jocuri cazinouri online sau înainte de un interviu pentru un job nou? Sau poate înainte de un examen sau o ședință importantă?

La fel ca și talismanele norocoase, se știe că anumite plante aduc noroc. Având în vedere acest aspect, ar putea fi o idee bună să pui floarea norocoasă într-o vază la birou sau chiar să porți frunzele ei în portofel oriunde te duci.

Profită la maxim de florile tale norocoase

Nu este un secret că unele flori aduc noroc. În timp ce există plante norocoase pentru casă pe care le poți pune în camera de zi, sufragerie, bucătărie sau dormitor, există și flori (sau frunzele lor) pe care le poți transporta, în buzunar, în portofelul sau în rucsac, pentru a-ți purta noroc.

Așadar, ceea ce poți face este să pui câteva dintre plantele norocoase undeva în casa ta și să încerci să le folosești ca talisman aducător de bani. Pentru a aduce prosperitate în viața ta, am venit cu o listă cu 7 flori sau plante purtătoare de noroc, așa că hai să le verificăm împreună!

Bambusul norocos (Draceana sanderiana)

Primul de pe lista este bambusul norocos – o plantă de casă care crește doar în apă. Atâta timp cât este ținută departe de soare, de preferință în condiții de lumină medie, planta se va forma și va crește necondiționat. Întrucât planta este renumită pentru atragerea sănătății, a dragostei și a bogăției, necesitând o întreținere scăzută, ar trebui să ai în vedere și să o pui în casă.

Orhideea (Orchidaceae)

Știai că există 25.000 de specii de Orhidee diferite în lume? Nu este de mirare că acest tip de plante de casă a devenit atât de răspândit încât există pe toate continentele. La fel că bambusul, orhideele au, de asemenea, reputația că aduc noroc. Aceste plante delicate au flori de lungă durată într-o varietate de culori de care te vei bucura pe deplin.

Copacul cu bani (Crassula ovata)

Următoarea pe lista este Copăcelul cu bani – Crassula. Potrivit științei Feng Shui, această plantă este un exemplu ideal de armonie și echilibru, poate fi păstrată în interior și este benefică în multe sensuri . Micuța plantă purifică aerul, absoarbe radiațiile și reduce stresul! Poți păstra copăcelul oriunde în casa ta pentru a avea șansa de a obține prosperitate și noroc.

Trifoiul cu patru foi (Trifolium repens)

Deși nu poți duce niciuna dintre plantele menționate mai sus la un cazinou, există o plantă norocoasă care își găsește locul ușor în buzunar – un trifoi cu patru foi! În special, aceste plante sunt renumite pentru că aduc noroc căutătorilor lor, întrucât combinația cu 4 frunze înseamnă – credință, dragoste, noroc și speranță. Așadar, dacă ai norocul să găsești un trifoi format din patru foi, așează-l între paginile unei cărți grele, lasă-l să se usuce, apoi pune-l în portofel și poartă-l că talisman norocos.

Bujorul (Paeonia suffruticosa)

Superba Paeonia suffruticosa, cunoscută și sub numele de Bujor, este o frumusețe care poartă noroc. Având un miros delicios, bujorii vin într-o gamă de culori diferite, cum ar fi roz, roșu, violet și așa mai departe, aduc dragoste și romantism. Un detaliu amuzant – specialiștii Feng Shui nu recomandă să ai floarea (sau chiar o imagine a acesteia) în dormitorul cuplului, deoarece poate provoca probleme cu femeile mai tinere.

Crizantema (Dendranthema grandiflora)

Următoarea plantă din lista noastră nu intră în buzunar, dar poate fi plasată într-o vază pe birou în timp ce joci online. Planta binecunoscută se numește Chrysanthemum, sau Dendranthema grandiflora, dacă preferi versiunea latină. În China antică, planta a fost folosită la început că remediu terapeutic. Dar, pe lângă aspectul său medical, planta simbolizează viața lungă și noroc în casă persoanei care o deține.

Arborele banilor (Pachira aquatica)

Arborele banilor, cunoscut și sub denumirea de Pachira aquatica, se crede că aduce fericire persoanei care are grijă de ea. Arborele de bani simbolizează elementele principale ale feng shui – lemn, apă, foc, metal și pământ. În plus, frunzele sale simbolizează cele cinci elemente . În afară de frunzele verzi vii și de trunchiul neobișnuit, ceea ce este interesant este faptul că pomul cu bani poate crește până la 2 metri în ghiveci.

Rămâne să alegi acum ce plantă iți poate purta noroc ție în special. Încearc-o pe cea care-ți place cel mai mult și vezi dacă te va ajuta să-ți umple buzunarele cu bani.

loading...