Breaking news

Plagiatul Suediei de la Eurovision 2011, inspirat din trei melodii – VIDEO

După primul articol prin care exclusivNews.ro atrăgea atenţia că piesa “Popular” trimisă de Suedia la Eurovision 2011 este un plagiat, am fost contactaţi de mai mulţi cititori pe reţeaua de socializare Facebook şi am primit noi informaţii despre melodie.

eric-sade-eurovision-sweden-stolen-song-popular-plagiat-piesa-furata-melodie-2011-suediaPiesa “Popular”, interpretată de frumosul Eric Saade şi “compusă” de Fredrik Kempe, este de fapt un colaj de melodii cărora li s-au adăugat versuri noi. Cele trei cântece care au stat la baza colajului sunt: „Nightflingt to Venus” care aparţine formaţiei Boney M, „Uptown Girl” a lui Joel Billy şi „Oh Mama„, piesă a formaţiei Lili and Susie.

Află aici detalii despre: “Exclusiv. Suedia vine cu un plagiat la Eurovision 2011”.

În urma informaţiilor primite de la cititori, exclusivNews.ro a realizat un nou montaj al videoclipurilor originale şi al melodiei contrafăcute de Suedia pentru concursul Eurovision de anul acesta.

Suedia va participa a opta în Semifinala cu numărul doi de la Eurovision, în seara de 12 mai 2011. Finala va avea loc în data de 14 mai, la Düsseldorf, în Germania. Până astăzi, 28 aprilie, reprezentanţii European Broadcasting Union şi Eurovision Song Contest nu au dispus încă retragerea melodiei “Popular” din concurs.

Serbia participă la Eurovision 2011 cu un cântec furat.

Click here for English.