Breaking news

Placa grafică GTX 560 DirectCU II TOP, supratactată din fabrică la 925MHz, a fost lansată pe piață

ASUS a lansat placa grafică GTX 560 DirectCU II TOP, bazată pe nucleul NVIDIA GTX 560, prezentat la începutul acestui an. ASUS GTX 560 DirectCU II Top este supratactată din fabrică și integrează caracteristicile exclusive precum răcirea DirectCU II și tehnologia Super Alloy Power.

placa graficCu aceste atuuri, GTX 560 DirectCU II TOP împinge performanțele spre maxim, permițând jucătorilor să trăiască o experiență fantastică. Overclocking de TOP la 925MHz, cu 115MHz mai mult decât design-ul de referință Placa ASUS GTX 560 DirectCU II TOP este supratactată din fabrică la 925MHz, cu 115MHz mai mult decât modelul de referință, oferind performanțe îmbunătățite susținute și de 1GB de memorie GDDR5.

Utilizatorii care vor să forțeze placa video la limită au la dispoziție utilitarul exclusiv ASUS Voltage Tweak, care poate aduce un spor de performanță de până la +50%. Rece sub presiunea jocului Grație arhitecturii DirectCU II cu două ventilatoare, heat pipe-urile din cupru rămân în contact direct cu nucleul grafic, GTX 560 DirectCU II TOP fiind cu 20% mai eficientă în transferul căldurii către cele două ventilatoare mari.

Design-ul cu două ventilatoare generează un flux de aer de două ori mai mare. Alimentare eficientă cu Super Alloy Power GTX 560 DirectCU II TOP utilizează tehnologia Super Alloy Power cu o formulă specială a aliajului, care crește eficiența electro-alimentării. Aceasta furnizează un plus de performanță de 15% și poate reduce temperatura de operare până la 35°C pentru o durată de viață de 2,5 ori mai lungă.

Modelele ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 și ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 vor fi disponibile în România începând de la jumătatea lunii mai.