Breaking news

Piticu a sãrit în apă cu artificii în jurul gleznelor!

Sãriturã spectaculoasã în finala „Splash! Vedete la apã”,  reușită de Piticu. Fostul component al trupei Simplu, a sărit de pe platformă cu artificii la glezne.

piticu saritura in apaDoar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea finalã a show-ului, difuzatã în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1, iar cei zece finalişti luptã acum mai aprig ca niciodatã pentru trofeul „Splash! Vedete la apã”.

O mulţime de surprize îi aşteaptã atât pe telespectatori, cât şi pe concurenţi, care vor trebuie sã execute nu doar sãrituri individuale, ci şi în sincron, doi câte doi.

Nivelul competiţiei a crescut atât de mult, încât sunteţi nevoiţi sã faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai fãcut vreodatã!” le-a spus juratul Cãtãlin Preda, chiar înainte de a da startul marei finale.

Concurenţii şi-au pãstrat cele mai bune sãrituri pentru aceastã searã şi au fãcut apel la tot felul de trucuri, pentru a se asigura cã îi vor cuceri pe cei trei juraţi.

Este şi cazul fostului component al trupei SIMPLU, Piticu care a ales sã sarã de la o înãlţime ameţitoare, cu artificii prinse în jurul gleznelor.

Nici DJ Wanda nu a stat departe de finala „Splash! Vedete la apã” – pentru cã nu s-a numãrat printre finalişti, frumoasa brunetã le-a fost alãturi foştilor colegi, mixând de pe marginea bazinului.

Ce alte surprize a mai pregãtit echipa „Splash! Vedete la apã” pentru marea finalã şi mai ales, cine va câştiga trofeul emisiunii, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1!

>