Breaking news

Pințesa Kate, în stare de șoc după ce infirmiera care a îngrijit-o s-a sinucis

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton este în stare de şoc după ce  Jacintha Saldanha, asistenta care a îngrijit-o la spital, s-a sinucis.

Gluma a doi jurnaliști australieni care s-au dat drept Elizabeth a II-a şi prinţul Charles, cerând astfel informații confidențiale despre sarcina lui Kate, are urmări grave.

Asistenta Jacintha Saldanha, care a furnizat infomrațiile către jurnaliști, fără să știe că este o frarsă, s-a sinucis.

Vestea a tulburat-o foarte rău pe Ducesa de Cambridge care  nu își revine din șoc.

Ducele și Ducesa de Cambridge sunt profund întristați de moartea lui Jacintha Saldanha. Altețele Lor Regale au fost extrem de bine tratate de toată lumea la Spitalul Regelui Edward al VII-lea. În acest moment trist, gândurile și rugăciunile lor, sunt cu Jacintha, cu familia, prietenii și colegii”, se arată în mesajul Casei Regale.

Și tabloidul Daily Mirror evocă pe prima pagină: agonia ducesei Kate, după sinuciderea asistentei medicale înşelate la telefon.

Publicațiile londoneze se tem acum pentru copilul prințesei, ca urmare a acestei vești cumplite.

Zilele trecute, când Kate Middleton se afla încă internată în spital din cauza greţurilor provocate de sarcină, o jurnalistă de la un post de radio australian a făcut o farsă. Femeia a sunat la spital şi s-a dat drept Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi a cerut detalii despre starea de sănătate a gravidei.

Asistenta medicală Jacintha Saldanha, de la spitalul King George al VII-lea unde a fost internată prințesa Kate, a furnizat fără să vrea, informații confidențiale despre soția prinţului Williams.

Asistenta ar fi dezvăluit informații confidenţiale jurnaliștilor, despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge, internată din cauza unei forme severe de greţuri matinale cauzate de sarcină.

Cei doi jurnalişti, angajaţi ai postului 2Day FM, au telefonat la spitalul King George al VII-lea din Londra, şi au pretins că erau regina Elizabeth a II-a şi prinţul Charles.

Când a aflat că totul a fost o farsă și că a dat informații confidențiale despre prințesă, Jacintha Saldanha s-a sinucis.

>