Breaking news

Pinalti le dă ordin membrilor PDL:1.000 de voturi în fiecare comună

Șeful PDL din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, zis  Pinalti le-a dat ordint subordonaților din partid să facă rost de 1.000 de voturi în fiecare comună, la alegerile parțiale de duminică.

gheorghe.stefanO înregistrare în care Pinalti le dă indicații membrilor de partid, a fost trimisă de un cetățean la Realitatea TV. Potrivit acesteia, responsabilii campaniei electorale din județ trebuie să facă rost de voturi în fiecare comună.

Poate să aleagă o comună sau oraş, mai multe, în care să-mi aducă 1000 de simpatizanţi, 100 de simpatizanţi, să se ocupe el personal de ei. Ca în ziua votului să garantăm pentru ei fără nicio problemă„, spune Gheorghe Ştefan, în înregistrare.

Fără nicio greață, Gheorghe Ştefan a recunoscut oficial cele spuse în înregistrare și a spus că nu i se pare nimic în neregulă.

Ce rău în asta? E o strategie de campanie, e normal sa ceri un targhet, să ai un obiectiv. Cei care participă la campanie, şefii de localităţi, cei care sunt responsabili, trebuie să câştige alegerile şi să aibă un număr de votanţi care să voteze cu Adrian Rădulescu„, spune Gheorghe Ştefan.