Breaking news

Piesa “Stereo love” a fost premiată la Billboard Music Awards-Video

După ce de-a lungul timpului a adunat în palmares premii importante ale industriei muzicale autohtone  şi internaţionale, Cat Music dă din nou lovitura.

BillboardÎn cadrul galei Billboard Music Awards 2011, evenimentul de decernare a premiilor celui mai puternic clasament muzical din lume, piesa Cat Music « Stereo love » , interpretată de Edward Maya&Vika Jigulina, a fost desemnată câştigătoare la categoria Top Dance Songs,  categorie  la care a fost nominalizată cu două piese şi celebra Lady Gaga.

Billboard Music Awards din acest an a avut loc duminică, 22 mai, la Los Angeles. În cadrul galei au fost premiaţi artiştii de pe primele locuri ale topului Billboard, din perioada 28 februarie 2010 – 1 martie 2011. « Stereo love » a intrat pe poziţia 93 în Billboard Hot 100 şi a reuşit să urce până pe locul 16 în prestigiosul clasament american, bazat pe difuzări radio şi vânzări.

 Cat Music a fost premiată în repetate rânduri pentru vânzările înregistrate de  single-ul « Stereo love » –  Discul de Aur de la Begila şi Finlanda, Discul de Platină din Germania, Danemarca, Suedia, Elveţia, USA şi Canada şi  Dublu Disc de Platină  în Spania şi Italia.

>