Breaking news

Piesa My Love difuzată și la Radio Constanța

La nici două săptămâni de la difuzarea în premieră a piesei My Love, a lui Mihai Șucată, la Radio Zu, ea a fost preluată și de Hello Radio iar de luni va intra în play listul posturilor Radio Constanța și Radio Vacanța.

mihai,jpgMy Love, piesa de debut a lui Mihai are pe youtube.com de aproximativ 30.ooo de vizualizări, iar la Hello Radio este difuzată zilnic.  Piesa My love este interpretată împreună cu Simona Bivald, o bună prietenă a lui Joshua, din Arad.

Mihai și echipa de producție se află în negocieri cu mai multe case de producție muzicală din România în vederea semnării unui contract de promovare atât în țară cât și în Europa.

În 2006, Joshua a absolvit Școala Populară de Artă din Constanța , secția muzică ușoară iar în 2008, Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius. Tânărul constănțean are toate șansele să dea lovitura în această vară cu piesa  My love. Un sound nou, fresh, cu o voce plăcută ce se mulează pe genul  pop-dance al piesei, sunt ingredientele care pot face din My love hitul verii în România.