Breaking news

Piesa jandarmului Nicolae Lăcătuș are peste 721.000 de vizualizări pe youtube – VIDEO

Nicolae Lăcătuș, jandarmul din Fălticeni care și-a postat pe Facebook o înregistrare în care cânta piesa „Eram tânăr cu speranțe”, a devenit vedetă pe internet peste noapte.

lacatus nicolaeÎn doar șapte zile de la postarea materialului video în care cântă Nicolae Lăcătuș, videoclipul a înregistrat pe youtube peste 721.000 de vizualizări.

Un număr record pentru un tânăr necunoscut care nu a beneficiat de o campanie media pe radio sau tv.

Interpretarea emoționantă a lui Nicolae Lăcătuș a făcut ca piesa să devină virală pe internet și să îi aducă zeci de mii de aprecieri pozitive.

Televiziunile au mirosit faptul că tânărul este o persoană cu potențial de rating și emisiunile tabloide se înghesuie să-l cheme în platourile tv.

Azi, Nicolae Lăcătuș va fi invitat în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde probabil va da mai multe detalii despre pasiunea lui pentru cântat, despre succesul de care se bucură în prezent și cu siguranță va cânta piesa care l-a făcut celebru peste noapte.

Foarte multe pagini dedicate lui Nicolae Lăcătuș au apărut peste noapte pe facebook, însă jandarmul spune că singura pagină oficială pe care o deține este aceasta http://www.facebook.com/lacatusnicolaeprofile .

Tânărul jandarm spune că a învățat această piesă de la tatăl său.