Breaking news

O piesă compusă de Mircea Ivan, promovată internațional de DJ Paul Van Dyk

Mircea Ivan, prezentatorul știrilor sportive de la Digi 24, este un împătimit al muzici de club. Atunci când nu prezintă știri, Mircea compune muzică, astfel că una din piesele sale a ajuns să fie promovată la nivel internațional de celebrul DJ Paul VAN DYK.

Pasiunea  pentru muzică, este cea care l-a adus în portofoliul marilor DJ internaționali, care mixează piesele compuse de Mircea.

Avem vești foarte bune, ultima noastră producție a intrat deja în mapele celor mai mari DJ de pe Planetă. Sander van Doorn, Paul Oakenfold sau Paul van Dyk, o vor promova în propriile show-uri radio și o vor mixa la concerte mari, pentru peste 25.000 de oameni. Lucrurile merg din ce în ce mai bine”, spune Mircea.

Vedeta Digi24 este un nume cunoscut in industria muzicala autohtona.

Am pus muzică în toate cluburile mari din țară dar și afară, în Bulgaria”, spune încântat Mircea Ivan.

Mircea Ivan iubește muzica încă din copilărie, iar ambiția l-a făcut sa ajungă acolo unde-și dorea, să compună muzică pentru nume mari.

Prezentatorul știrilor sportive de la Digi24 are și o dorință: De când mă știu îmi place Tiesto. Ar fi o onoare să colaborez cu el, pentru că îl consider un geniu. Însă nu m-ar deranja să compun o piesă pentru Lana del Rey, Adele, Sander van Doorn sau Swedish House Mafia.