Breaking news

Piesa „Blonda, chiorul şi piticul” se joacă pe 20 iulie la Cotroceni

Controversata piesă de teatru ”Blonda, Chiorul și Piticul” cenzurată la Sala Dalles va avea o reprezentație și la Palatul Cotroceni la invitația președintelui României, Traian Băsescu.

blonda.chioru.piticulDupă ce directorul Sălii Dalles a decis să interzică piesa ”Blonda, chiorul și piticul”, șeful statului a cheamat la Cotroceni trupa de teatru pentru a susține o reprezentație la care va asista atât Băsescu cât și soția acestuia, Maria.

Scandalul a zibucnit în ziua premierei din 14 mai, când directoarea Sălii Dalles a solicitat  regizorului Ştefanis Lupu, să schimbe titlul piesei că altfel nu va mai juca piesa. Regizorul a refuzat să schimbe titlul piesei și astfel a fost nevoit să mute piesa de teatru in Club La Scena.

Mi-a spus să schimb un personaj. Să schimb faţa de pe afiş că seamănă cu domnul preşedinte”, a spus regizorul Ștefanis Lupu la Realitatea TV.

Directoarea i-a spus regizorului că a fost numită în funcție de PDL-iști și că piesa de teatru cu acest titlu o termină.

Eu sunt pusă de ei, cu spectacolul ăsta m-aţi terminat”, afirmă regizorul că ar fi spus directoarea.

Piesa „Blonda, chiorul şi piticul”, interzisă la Sala Dalles, se va juca săptămâna viitoare, pe 20 iulie, la Palatul Cotroceni, prezenţa preşedintelui Traian Băsescu nefiind deocamdată confirmată.
Actorii vor urca pe scena sălii de teatru de la palatul prezidenţial doar miercurea viitoare, fiind singura reprezentaţie a piesei ce se va susţine la Cotroceni.