Breaking news

Piedone şi Bodo de la Proconsul – doi invitaţi „cu greutate” la Răzushow de la TVR 2

Invitaţii din această sâmbătă ai lui Mihai Răzuş vor descoperi, pe parcursul emisiunii, cât de multe lucruri au în comun.

Şi actualul primar al sectorului 4 din Bucureşti şi solistul de la Proconsul au practicat în tinereţe mai multe sporturi, iubesc muzica şi au acum în pregătire câte un proiect muzical, din foşti atei – ambii au ajuns să adopte preceptele religioase şi, de ceva vreme, amândoi  încearcă să ajungă la o greutate corporală optimă ajutaţi de acelaşi medic nutriţionist.

Mihai Răzuş va reuşi sâmbătă să afle de la Cristian Popescu „Piedone” şi Bodo toate aceste lucruri, în detaliu, alături de multe alte informaţii surprinzătoare despre cei doi invitaţi ai săi.

Astfel, urmărind emisiunea Răzushow din această săptămână, publicul va afla de la „Piedone” de ce locuitorii sectorului 4 nu au nevoie de anvelopele de iarnă, ce anume a primit ca dedicaţie de la un fan adevărat şi ce obiect din Primărie are cea mai mare greutate. Iar ca surpriză absolută, Cristian Popescu „Piedone” va avea parte de câteva sfaturi „manageriale”  de la însuşi comisarul Piedone – cel al cărui nume edilul sectorului 4 îl poartă cu mândrie de atâţia ani…

Şi Bodo, alături de colegii săi de la trupa Proconsul, va trece testul de sinceritate al emisiunii făcând mărturisiri complete despre cel de-al doilea şi cel mai puternic „Proconsul” din România, cunoscut de-a lungul Dunării. Tot de la ei vom afla cine din trupă a participat la Jocurile Olimpice, unde a ocupat locul 3 la sărituri şi despre ce anume pregăteşte Proconsul românilor de Ziua lor Naţională.

Din emisiune nu vor lipsi parodiile despre cele mai fierbinţi subiecte ale momentului: obligativitatea folosirii cauciucurilor de iarnă, ştirile „sportive” din fotbal şi apetitul românilor pentru fast-food.