Breaking news

Pictorul Fericit ne învață cum să petrecem în mod creativ timpul liber

V-ați gândit vreodată care sunt cele mai bune metode de a petrece timpul liber? Răspunsul este simplu! Cele care ne relaxează, care ne fac să ne detașăm de cotidian și, mai ales, cele care ne dau la final și o satisfacție sufletească. Un exemplu în acest sens sunt picturile pe numere pe care magazinul Pictorul Fericit le pune la dispoziția celor dornici să încerce experiențe noi.

Se spune că până în momentul în care ne dăm seama care sunt pasiunile noastre, trebuie să încercăm cât mai multe. Așa este și în cazul picturilor pe numere. La prima vedere poate tindem să credem că acestea sunt destinate doar celor ce au o anumită înclinație către această artă, însă lucrurile nu stau deloc așa. Oricine poate să picteze pe numere –  femei, bărbați și copii deopotrivă.

Și asta pentru că pictura pe numere este mult mai ușor de realizat decât cea clasică. Aici nu trebuie decât să fim atenți la corespondența între culori și numere și să așezăm pe pânză, cu ajutorul pensulelor speciale, culorile în spațiul alocat fiecăreia. Pânza este gata schițată, așadar nu trebuie decât să ne încadrăm în fiecare spațiu.

Kit-uri complete de picturi pe numere de la Pictorul Fericit

Accesând site-ul oficial al magazinului – pictorulfericit.ro – regăsim diverse categorii de picturi pe numere în funcție de tematică (animale, flori, peisaje, clădiri, orașe, păsări) și în funcție de persoana care urmează să picteze tablourile (pentru ea, pentru el, copii).

Colectia de picturi pe numere cu animale este una dintre cele mai apreciate categorii la Pictorul Fericit, fiind preferată atât de femei și bărbați, dar mai ales de către copii. Tot în cadrul site-ului regăsim și o categorie aparte, denumită “cele mai populare” unde sunt grupate modelele preferate de publicul larg – cele care sunt în topul comenzilor.

Fiecare pictură pe numere vine în kit complet ce conține toate produsele de care avem nevoie pentru a realiza la final un tablou deosebit. Vorbim despre o pânză canvas gata schițată, 3 pensule de dimensiuni diferite pentru a ne putea încadra în spațiul destinat fiecărei culori, culorile în ulei (suficiente ca și cantitate pentru a putea realiza întreaga pictură, dar și pentru a face mici retușuri la final), șablonul unde urmărim corespondența între culori și numere și un sticker cu imaginea care trebuie să rezulte la final.

Cum comandăm?

Aceste seturi de picturi pe numere pot fi comandate direct de pe site-ul magazinului Pictorul Fericit. Se livrează în ambalaj premium, elegant, astfel încât să poată fi făcute cadou persoanelor dragi din viața noastră. În pachet regăsim și un cupon cu diverse vouchere de reducere pe care le putem folosi la următoarele comenzi.

Fiecare comandă, indiferent de valoarea ei, beneficiază de transport gratuit, realizat printr-o firmă de curierat rapid. După ce finalizăm comanda pe site, vom fi contactați telefonic de către un reprezentant al magazinului pentru confirmarea acesteia. În aceeași zi, coletul este predat firmei de curierat, urmând ca a doua zi lucrătoare acesta să ajungă în posesia noastră.

Nicio altă formă de petrecere a timpului liber nu poate egala relaxarea pe care o resimțim atunci când pictăm, în special având în vedere că o putem face fără a avea vreun talent pentru această artă. Iar tabloul final, pe care îl putem monta într-o ramă achiziționată din comerț, reprezintă satisfacția finală pe care o avem. Așadar, avem toate beneficiile de partea noastră dacă optăm pentru picturile pe numere.

Regăsim întreagă colecție de picturi pe numere pe site-ul oficial al magazinului online Pictorul Fericit.

>