Breaking news

Piața Progresul, ce mai mare din București va fi inaugurată joi

Noua piaţă Progresul, cea mai mare din București, va fi inaugurată în mod oficial joi, 24 ianuarie de Ziua Unirii.

piata progresulPiața Progresul cu o suprafață de 17.710 m pătrați, își deschide porțile pentru bucureșteni, pe 24 ianuarie, în prezența primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

La parter, în suprafaţă totală de 11.000 mp, va fi amenajat un spaţiu destinat comercializării legumelor şi fructelor, în special de către producători, în care vor fi amplasate 500 de tarabe.

Prin compartimentare, tot la parter vor fi amenajate spaţii comerciale alimentare, o hală de carne, o hală de brânzeturi, o hală de peşte, cât şi grupuri sanitare.

Etajul clădirii va găzdui 100 de spaţii destinate comercializării produselor nealimentare, precum îmbrăcăminte, încălţăminte, obiecte de uz casnic şi birouri în care îşi vor desfăşura activitatea reprezentanţii Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4.

Tot la etaj va fi amenajată o zonă de relaxare, în care vor funcţiona restaurante tip fast food şi o cafenea.

Pe lângă facilitățile moderne, aceasta deține și o parcare amenajată pe acoperișul clădirii unde pot fi staționate 228 de mașini.

Parcarea va putea fi utilizată, gratuit, pe timpul nopţii, de şoferii care locuiesc în blocurile adiacente.

Noua piață  a costat aproximativ 30 milioane de lei cu TVA, banii fiind asigurați dintr-un împrumut bancar ce va fi rambursat din încasările Direcţiei Pieţelor Sector 4.