Breaking news

Petru Roca: România trebuie condusă de oameni care-şi iubesc ţara şi nu o vând pe doi lei altora

Deşi se alfă de 10 ani, departe de casă, la mii de kilometri distanţă, Petru Roca simte şi trăieşte româneşte. Gândul i-a rămas tot acasă.  Cei care l-au făcut să ia drumul străinătăţii, sunt politicienii, care acum l-au determinat să nu mai stea pe margine şi să intre în bătălia politică cu dorinţa uriaşă de a pune umărul la crearea unei Noi Românii.


De 10 ani, Petru Roca locuieşte şi munceşte în Italia, unde a pus pe picioare o fabrică în Milano, alături de un grup de români. Are tot ce îşi doreşte, mai puţin linişte sufletească atunci când vede ce este în ţară, pe mâna cui a intrat România.

Am intrat în politică pentru a face ce știu cel mai bine: să ajut români nevoiași. Mecanic de mai bine de 10 ani într-o mare fabrică din Milano, alături de o echipă de români am reușit să o ținem pe linia de plutire, chiar și în aceste timpuri de pandemie! Provin dintr-o familie săracă din comuna Runcu. Am profesat toate meseriile în care se folosesc nu doar mușchii ci și creierul. Viața m-a învățat faptul că munca îl înnobilează pe OM. Când pot ajuta un om chiar și cu un sfat, mă simt util şi mă face să văd fericirea din sufletul său!„, a declarat Petru Roca pentru exclusivNEWS.ro.

Din doirnţa de a ajuta românii, de a fi de folos ţării sale, Petru Roca a ales să candideze la Senat din partea Partidului Noua Românie.

Dacă voi reuși să acced în Parlament ca Senator al României, săptămânal mă voi afla printre gorjenii mei, pentru a-i asculta, ajuta, pentru a mă consulta cu ei. Doar aşa, cred că un senator poate legifera bine pentru români, doar stând printre ei şi ascultându-le ofurile şi problemele. Fiecare cât muncește atât primeşte. Eu încă am brațe cu care să muncesc şi cap cu care să gândesc.  După cum spunea bunicul meu, Dumnezeu să-l odihnească, munca nu e o ruşine. Câte zile voi avea, voi lupta pentru ţara mea, pentru a construi o Nouă Românie. Pe 6 decembrie, dragi români, dragi gorjeni, lăsaţi-mă să lupt şi pentru visul vostru. Un VOT pentru a schimba TOT„, a mai declarat Petru Roca pentru exclusivnNEWS.ro.

Petru Roca s-a alăturat Partidului Noua Românie în luna ianuarie 2020 iar în prezent ocupă funcţia de Preşedine al Organizaţiei PNR Italia.