Breaking news

Petru Păun dezvăluie cele şapte reguli de la care nu se abate

loading...

A captat atenția încă de la prima apariție în “Fructul oprit”, iar pe parcursul difuzării serialului la Antena 1, a reușit săștige numeroși fani. Admirat pentru fizicul său, Petru Păun – carismaticul actor care îl interpretează pe Alex Iova în serialul Antenei 1, difuzat miercurea de la ora 20.00, are grijă să nu se abată de la câteva reguli importante care îl ajută să se mențină în formă.  

La 16 ani a început să frecventeze sala de fitness, iar la 19 ani a ales să devină vegetarian. De-a lungul timpului, a urmat diverse studii care l-au ajutat să-și susțină stilul adoptat, iar apoi a ajuns să dea mai departe cunoștințele acumulate. Petru Păun, actorul care îi dă viață lui Alex Iova în “Fructul oprit”, are în vedere câteva lucruri esențiale pentru o viață sănătoasă și armonioasă.

“1. Respect perioadele de digestie ale fiecărei mese, în funcție de cantitatea de mâncare și de tipul de alimente consumate.

  1. Nu mănânc dacă nu îmi este foame. Doar în cazul apei, o consum și când nu îmi este sete.
  2. Beau lichide doar înainte de masă cu 15-30 de minute. Niciodată în timpul mesei. Uneori la 30 de minute după masă, consum un ceai cald cu efect digestiv.
  3. Nu mă supraalimentez. Mănânc puțin și caut să mă concentrez pe alimente bogate în nutrienți.
  4. Nu sunt extremist sau radical. Îmi dau voie să mănânc și alimente pe care nu le consider cele mai sănătoase, ca o formă de a evita să devin rigid, dar și pentru a-mi aminti de ce nu mănânc acele alimente.
  5. Consum doar sucuri din fructe, netratate termic.
  6. Nu mă culc după ce am mâncat.”, spune actorul din “Fructul oprit”, pe care telespectatorii îl pot urmări miercurea de la ora 20.00 la Antena 1.

loading...