Breaking news

Petrow și-a editat singur videoclipul piesei ”E viața ta„ – VIDEO

loading...

Petrow, un tânăr artist talentat din Iași, pasionat de muzica hip-hop, și-a editat cel de-al treilea videoclip din carieră, filmat împreună cu alți trei prieteni, timp de trei săptămâni.

petrowDacă la primele două videoclipuri deja lansate, Petrow a colaborat cu “Dacmifilm”, la cel de-al treilea videoclip s-a ocupat chiar el, împreună cu bunul său prieten, cameraman şi fotograf Nenciu Andrei şi actorul Onofrei Andrei. Toţi patru au pus ţara la cale şi au făcut acest videoclip cu un mesaj pozitiv.

Videoclipul a fost filmat în de-a lungul a trei săptămânii în zone diferite, totul începând de la o zi obişnuită, o zi de muncă: într-un apartament, pe stradă, la muncă, în club, şi pe releul Iaşi (unde de acolo se vede întregul oraş frumos).

Astfel că după o lună de muncă, Petrow și-a lansat vineri, online pe youtube, videoclipul la piesa E Viața Ta, piesă cântată împreună cu Crissce.

Într-adevăr totul a început de la propoziţia “O zi obişnuită, o zi de muncă”, am încercat împreună cu băieţii să formăm o echipă şi să ne folosim calităţile pentru a da naştere videoclipului. Videoclipul îl caracterizez mai mult o eliberare emoţională. Aceasta rezultând într-o viaţă cu mai puţin negativism şi mai multă fericire şi bucurii. La fel ca şi toţi oamenii, avem fiecare anumite vise… Să avem un loc de muncă plăcut, să învăţăm dar să avem un viitor asigurat, să ne distrăm şi să uităm de probleme. Toate acestea le-am adunat şi am format chimia videoclipului”, a declarat Petrow pentru exclusivNEWS.ro.

Piesa ”Eviața ta” a fost înregistrată în studioul CHProduction iar mix & masterul a fost realizat de Junior Daniel.

loading...