Breaking news

Petrow a creat varianta hip-hop la celebra piesă a jandarmului Nicolae Lăcătuș – VIDEO

loading...

Petrow, tânărul artist din Iași, pasionat de muzica hip-hop, a înregistrat un cover după celebra piesă ”Eram tânăr cu speranțe”, cântată de jandarmul Nicolae Lăcătuș.

petrow si lacatus nicolaeFenomenul jandarmului cântăreț continuă să facă ravagii în România. La nici o săptămână de când videoclipul cu piesa cântată de jandarm a ajuns pe internet, televiziunile se înghesuie să-l invite în emisiuni.

Mai mult de atât a apărut și prima variantă hip-hop a celebrei piese. Vinovat de cover-ul hip-hop este nimeni altul decât tânărul artist din Iași, Petrow.

După două zile petrecute în studioul de înregistrări și ajutat de sora lui Maddy, Petrow a scos coverul ”Eram tânăr cu speranțe” în varianta hip-hop.

Versurile mi-au ajuns la inimă și mi-am dorit să fac acest cover în varinta hip-hop. Instrumentalul aparține unui mare compozitor, Ghoerzhe Zamfir, iar versurile celebrului Lăcătuș Nicolae. Piesa o cânt împreună cu sora mea Maddy. Știu cu siguranță că voi fi criticat dar asta am simțit și asta am făcut”, a declarat Petrow pentru exclusivNEWS.ro.

Piesa a fost încărcată deja pe youtube și o puteți asculta acum aici și pe exclusivNEWS.ro. Așteptăm părerile voastre despre coverul ”Eram tânăr cu speranțe”.

loading...