Breaking news

Petrecerea de Revelion a început mai devreme în casa „Mireasă pentru fiul meu”

Petrecerea de Revelion începe mai devreme în casa „Mireasă pentru fiul meu”, de la ora 14.00, în direct la Antena 1.

revelion - mireasa pentru fiul meuDupă patru luni petrecute în casa „Mireasă pentru fiul meu” şi sărbătorirea Crăciunului alături de oamenii dragi, care le-au fost alături în aceste zile magice, concurenţii înscrişi în competiţie se pregătesc pentru marea petrecere de Revelion, căreia îi vor da startul imediat după ora 14:00, la Antena 1.

Ca în fiecare an, artişti de renume trec pragul „Mireasă pentru fiul meu”, pentru a sărbători alături de marea familie a emisiunii trecerea dintre ani.

Andreea Bălan, Viorica, Margherita şi Ioniţa de la Clejani sau Mioara Velicu sunt doar câţiva dintre invitaţii Mirelei Boureanu Vaida la ceas aniversar, iar magicianul Johannes promite un spectacol de excepţie, provocându-i inclusiv pe artiştii aflaţi în platou.

Astfel Viorica va avea ocazia să îşi vadă propria fiică levitând, iar concurenţii vor trece prin probe de foc, provocări teribile, în urma cărora fericiţii câştigăţori vor primi o excursie la munte.

Imediat după Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, începând cu ora 02:30, Mirela Boureanu Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, „La Hanu’ Mirelei”.

E deja tradiţie ca în fiecare an Mirela Boureanu Vaida să încingă petrecerea în noaptea de Revelion la Antena 1, „La Hanu’ Mirelei”, în compania unor prieteni dragi: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Daniela Condurache, Steliana Sima, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Cornelia şi Lupu Rednic, Nea Mărin si mulţi alţi invitaţi-surpriză. Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitaţii Mirelei având parte de provocãri pe cinste, şi nici momentele umortistice.

Şi cum atunci când mergi în vizită, nu mergi cu mâna goală, invitaţii care îi vor trece pragul Mirelei în acest an vin însoţiţi de o mulţime de cadouri inedite. Îndrăgita interpretă Ami îi aduce Mirelei un cadou foarte util în aceste luni de sarcină – o pernă cu telecomandă. „Numai aşa o să stau cu perna în mână!”, a glumit frumoasa hangiţă.

Perfecţionistul Nea Mărin o surprinde şi el pe Mirela cu o pereche de papuci cu gazon, să aibă mereu primăvara în  suflet, in vreme cu Ruby îi aduce frumoasei prezentatoare un cap de duş cu microfon, pentru că ştie cât de mult îi place să cânte, ori de câte ori are ocazia. „Ce-mi place să fiu gravidă, dacă e, să ţin cont, să rămân şi anul viitor, să vedem ce cadouri mai primesc!”, a mărturisit Mirela Boureanu Vaida.