Breaking news

Petrecere mare luni seară, în Garajul Europa FM

Aseară, toată lumea bună a petrecut în Garajul Europa FM marcând redeschiderea unui nou sezon de cântări live.

În ciuda vremii urâte de afară, la petrecere au reuşit să ajungă nume importante din industria muzicală care au concertat anul trecut în Garaj, prieteni, colaboratori şi apropiaţi, dar şi o parte din artiştii care sunt programaţi să cânte anul acesta în cel mai muzical Garaj din România.

Alexandra Ungureanu, Cornel Ilie solistul trupei Vunk, Mihai Mărgineanu, băieţii de la Bosquito, Keo, Marian Ionescu de la Direcţia 5, Cătălin Josan, Florin Grozea de la HI –Q alături de soţia lui Ioana, Mandinga, Cici de la Sistem, Amalia Năstase, Alina Sorescu alături de Alexandru Ciucu, Ştefan Stan – Vocea României, Cătalin Muraru sau Dan Popi au fost întâmpinaţi de gazda concertelor, George Zafiu care promite un nou sezon cu multe surprize.

Anul acesta am început cu o petrecere şi vom continua miercuri cu un concert excepţional Ştefan Bănică. Lista celor care vor cânta în Garaj cuprinde nume mari, am pregătit multe surprize, aşa că îi invit pe toţi iubitorii de muzică live în Garajul Europa FM!”, a declarat George Zafiu.

Concertul Ştefan Bănică din Garajul Europa FM va fi transmis în direct, miercuri, începând cu ora 19.30, pe toate frecvenţele Europa FM din toată ţara.