Breaking news

Petra Kvitova a câștigat turneul de tenis de la Wimbledon după ce a bătut-o pe Eugenie Bouchard

loading...

Petra Kvitova a bătut-o măr pe canadianca Eugenie Bouchard, în finala probei de simplu feminin de la Wimbledon și a câștigat pentru a doua oară în carieră, trofeul de pe iarba londoneză.

Petra Kvitova -  Eugenie BouchardCehoaica Petra Kvitova a jucat fantastic în finala cu canadianca și a câștigat în două seturi, 6-3, 6-0, trofeul de la Wimbledon, în doar 55 de minute de joc.

Petra Kvitova a jucat autoritar încă de la început și faptul că în urmă cu trei ani de zile a mai cucerit trofeul la Wimbledon. Cehoaica și-a adjudecat primul set cu 6-3, în doar 32 de minute de joc.

După care, în setul doi a defilat de la cap la coadă și l-a câștigat la zero în doar 23 de minute de joc.

Tânăra speranță a canadienilor, Eugenie Bouchard a fost copleșită de emoții și de importanța meciului, fiind prima ei finală de Grand Slam din carieră, și nu a știut cum să joace.

Petra Kvitova încasează un cec fabulos în valoare de 1,760.000 de lire și 2000 de puncte WTA, care o vor propulsa pe locul 4 mondial.

În timp ce Eugenie Bouchard va primi un cec în valoare de 880.000 de lire și 1300 puncte WTA. Aceste puncte o vor propulsa pentru prima dată în top 10 jucătoare la nivel mondial. Canadianca va urca de luni pe locul 6 mondial.

loading...