Breaking news

Petiție pentru demiterea lui Băsescu, inițiată de Antena 3

Antena 3 a lansat o petiție online prin care cere demisia lui Traian Băsescu, ca urmare a jignirilor aduse de acesta, joi seară, în cadrul conferinței de presă susținută la Cotroceni. Băsescu l-a făcut securist, turnător și mincinos pe reporterul Ionuț Cristache care a dezvăluit că fiica lui Băsescu, Ioana Băsescu a încasat bani de la compania rusă Gazprom.

petitie demisie basescuPetiția, inițiată de Mihai Gâdea, Adrian Ursu și Mircea Badea a adunat peste 32.000 de semnături în doar o oră de la lansare pe site-ul petiții online.

”Întrucât președintele încă în exercițiu, Traian Băsescu, discriminează multe milioane de români prin ignorarea sau disprețuirea fățișă a punctelor lor de vedere sau a întrebărilor cetățenești legitime și întrucât în România nu există cetățeni de rang 2 așa cum rezultă din atitudinea frecventă a lui Traian Băsescu, aceștia îi cer DEMISIA. După nesocotirea și bagatelizarea a 7,4 milioane de români, „președintele tuturor românilor” (conform Constițutiei) insultă și agresează pe cei care rostesc întrebări al căror răspuns interesează mase largi de cetățeni. Pentru președintele României există așadar cetățeni de rang 2, ale căror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate și insultate. Dacă vă considerați ignorat, discriminat, disprețuit, insultat și batjocorit de felul în care Traian Băsescu a decis să vă trateze cereți-i DEMISIA, alăturându-vă acestei petiții. Mircea Badea, Mihai Gâdea & Adrian Ursu”, așa sună textul petiției online.

Eu am semnat-o împreună cu colegii mei Adrian Ursu şi Mircea Badea”, a spus Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, joi seară.

Băsescu  avut joi seară o criză de isterie în care nu s-a mai controlat sub nicio formă deși se afla în direct la o oră de maximă audiență pe 5 televiziuni de știri. Dovedind că subiectul cu banii încasați de Ioana Băsescu de la Gazprom a creat mare deranj la Cotroceni.