Breaking news

Peste un milion de persoane au urmărit la Antena 1 show-ul Românii au artiști

Prima ediție a emisiunii Românii au artiști, a fost urmărită miercuri seară la Antena 1 de peste un milion de telespectatori.                                                             

romanii au artisti - antena 1După ce a adus în faţa micilor ecrane un public care ar fi putut umple simultan toate sălile de teatru din ţară, cu Teatru Tv, ieri, un proiect la fel de îndrăzneţ ce poartă semnătura actorului Mihai Bendeac a luat startul la Antena 1.

Românii au artiști i-a încântat miercurea aceasta pe cei de acasă cu un spectacol inedit: divertisment vintage, transmisie alb negru, muzică, dans, umor şi mai ales o întâlnire senzaţională între generaţii de artişti.

Cu toate că aparenţele ar fi conturat un public matur pentru “Românii au artişti”, situaţia a stat însă diferit, showul de la Antena 1 fiind urmărit preponderent de tineri, cărora li s-a alăturat, fireşte, şi categoria publicului matur.

Românii au artiști a reuşit să cucerească de la lansare segmentul de public premium, cu studii superioare şi grad social ridicat, format din manageri şi profesionişti.

Şi de această dată, românii au rămas aproape de Antena 1, susţinând ambiţiosul său proiect, de a readuce în casele telespectatorilor momente îndrăgite din istoria televiziunii şi artişti valoroşi pentru care întâlnirea cu publicul de televiziune se pierduse poate de prea mult timp.

Peste un milion de persoane au urmărit ieri la nivel naţional “Românii au artişti”, un public frumos şi dornic de a savura un show ca la carte. În minutul de aur, 20.40, 1.469.000 de persoane erau alături de Antena 1, vârful de audienţă fiind de 7.7 procente rating şi 14% cotă de piaţă la nivelul targetului naţional.

Miecurea aceasta, cele mai îndrăgite şlagăre autohtone şi sketch-uri celebre au revenit în atenţia telespectatorilor, într-o interpretare actuală. Nume mari ale scenei româneşti au dat viaţă unor momente îndrăgite precum „Un sendviş”, „Friptura şi tăiţeii”, „Litera F” sau „Să nu fim geloşi”. Printre ei, Cristina Stamate, Radu Gheorghe, Sandu Mihai Gruia, Rodica Popescu Bitănescu şi Anca Sigartău.

Tot în ediţia de ieri, Delia şi Angela Similea au interpretat celebra piesă “Casa mea”, Gabriel Cotabiţă şi Mihai Bendeacau readus pe micile ecrane “Dorul”, Mihai Bendeac şi Mugur Mihăescu au fredonat “Ah, o iubesc!”, iar alături de CRBL, carismaticul actor a acceptat provocarea unui duet inedit cu “Mă dusei la târg”.

Îmbrăcaţi în straie populare, cu ii, iţari, bundiţe şi brâu la mijloc, Mihai şi CRBL s-au pregătit ca la carte, iar pentru a reda cât mai bine textul piesei au avut o “recuzită” extrem de neobişnuită.

Spre surprinderea tuturor, pe platou au apărut rând pe rând tot felul de animăluţe de la cele mici, pui, raţă sau gâscă până la oaie, porc, cal sau chiar o vacuţă.