Breaking news

Peste două milioane de telespectatori au urmãrit prestaţia Brianei la Next Star

Românii au savurat asearã spectacolul oferit de micii artişti concurenţi la Next Star, emisiunea prezentatã de campionul divertismentului, Dan Negru, impunându-se ca lider de piaţã la nivelul publicului urban.

briana next starAstfel, Next Star a înregistrat o cotã de piaţã de 17.5% şi un rating mediu de 7.9% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra doar 15% share şi 6.8% rating.

Peste 2 060 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau in minutul de aur, 22:14, evoluţia micilor concurenţi, aproape dublu faţã de cei care urmãreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

Tot mai mulţi români urmãresc zi de zi producţiile Antenei 1, postul din Bãneasa cucerind clasamentul de audienţã la nivelul întregii zile. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.2 % şi o cotã de piaţã de 16% la nivelul taregtului all urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã.

Dan Capatos a rãmas preferatul românilor, Un show pãcãtos clasându-se în topul audienţelor la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban. Astfel, emisiunea prezentatã de campionul nopţilor albe a înregistrat asearã o cotã de piaţã de 15%  şi un rating mediu de 3.5%, în vreme ce Pro Tv înregistra în acelaşi interval orar 12.4% share şi 2.8% rating.

 

>