Breaking news

Peste 9000 de români își revendică premiul de un milion de le de la Loteria bonurilor fiscale

loading...

Cel puțin 9150 de persoane au depus până ieri, bonuri fiscale emise pe 7 februarie 2015, prin care își revendică premiul de un milion de lei pus în joc de Ministerul Finanțelor, la prima ediție a Loteriei Bonurilor fiscale.

loteria bonurilor fiscalePrima ediție a Loteriei Bonurilor Fiscale realizată pe 13 aprilie 2015, în a doua zi de Paște, se pare a fi norocoasă pentru cel puțin 9150 de persoane posesoare a tot atâtea bonuri fiscale emise în 7 februarie 2015.

9150 de bonuri fiscale cu valoarea cuprinsă între 6 și 6,99 lei, emise pe 7 februarie 2015, au fost înregistrate la sediile ANAF din toată țara, în doar o săptămână.

Astfel că românii norocoși, nu sunt chiar așa de bucuroși, întrucât vor primi mai puțin de 100 lei fiecare. Întrucât premiul de un milion de lei se împarte în mod egal la toți cei cu bonuri fiscale emise pe 7 februarie.

Pentru extragere au fost luate în considerare bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie-28 martie 2015, cu valoarea totală a unui bon între 1 leu şi 999 lei inclusiv, cuprinzând taxa pe valoarea adăugată.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al ANAF şi al Loteriei Române, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Premiile pot fi revendicate începând cu prima zi după extragere, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 2 februarie – 28 martie, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

loading...