Breaking news

Peste 90.000 de oameni au petrecut Revelionul 2013 în aer liber în Capitală

Aproape 100.000 de români au ales să își petreacă revelionul în aer liber la concertele organizate în București.

piata constituieiRevelionul 2013 organizat în aer liber în mai mult elocuri din București a scos oamenii din case. Peste 90.000 de oameni au petrecut Revelionul 2013 la cele şase evenimente publice organizate în Capitală.

Peste 30.000 de oameni au venit la „Supervelionul” ProFM din Piaţa Revoluţiei să asculte muzică şi să se distreze alături de DJ-ii postului de radio, în calitate de maeştri de ceremonie ai serii, şi de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi de la Vocea României, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În Piaţa Constituţiei, unde Primăria Capitalei a organizat concerte cu artişti şi trupe ca Antract, Lotus & Cristi Minculescu, Direcţia 5, Vunk şi Antonia, Horia Brenciu & HB Orchestra, împreună cu invitaţii săi – DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who -, au fost prezenţi circa 45.000 de bucureşteni, au declarat, pentru, MEDIAFAX reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

La Vanghelionul organizat la Romexpo, unde au concertat Anastacia şi David Bisbal, alături de artiştii români Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5, au fost 7.000 de persoane.

Pe lângă Vanghelion, aflat la cea de-a 10-a ediţie, primarul sectorului 5 a organizat şi o petrecere de Revelion în aer liber, la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, unde au cântat, pentru circa 4.500 de oameni, artişti ca Alex Velea, Connect-R, Pepe sau Lora.

În Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (fostul IOR), petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 3, animată de Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi, a adunat aproximativ 5.000 de bucureşteni.

Şi în sectorul 6 al Capitalei a avut loc o petrecere în aer liber, cu Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile, DJ Gojira, dar şi acrobaţii de la Xtreme, care au coborât de pe clădirea Anchor Plaza şi au aprins artificii în aer la miezul nopţii, de spectacol bucurându-se peste 1.000 de oameni.