Breaking news

Peste 800 de tipuri de oje semipermanente într-un singur loc?

Există magazine online în România care își impresionează în mod plăcut și constant clienții! Evoqe.ro este numele unui astfel de magazin specializat în comercializarea de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Este vorba despre avantaje de care vă puteți bucura și dumneavoastră. Comenzile pot fi realizate atât de către companiile de specialitate cât și de către persoanele fizice care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Principalele categorii de produse

Evoqe.ro pune la dispoziția persoanelor și companiilor interesate toate categoriile principale de produse profesionale: geluri pentru construcție, geluri color, accesorii și ustensile, decoruri unghii, toate tipurile de soluții pregătitoare, uleiuri pentru hidratare, acetone, aparatură modernă, pudre acrilice, kit unghii, produse Everin, etc.

Toate produsele incluse în oferta magazinului sunt de foarte bună calitate și aparțin unor branduri recunoscute în foarte multe țări importante ale lumii: CANNI, FSM, EVERIN, ROSALIND, VENALISA, BASE ONE, SILCARE, etc. Cu aceste produse se lucrează în momentul de față în toată lumea!

Produsele pot fi comandate online în cantități mici sau mai importante. Plata se face cu cardul sau în numerar, în momentul primirii coletului. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei cheltuielile de transport sunt complet GRATUITE.

Este foarte avantajos că nu veți fi nevoiți să comandați în mai multe locuri toată gama de produse de care aveți nevoie pentru a realiza manichiuri complexe în saloanele dumneavoastră.

O ofertă impresionantă de oje semipermanente

Rețineți faptul că magazinul online Evoqe.ro vă pune la dispoziție în momentul de față peste 800 de tipuri de oje permanente profesionale. Este o colecție impresionantă de oje de tip Forest, Smuzi, Neon și Disco. Chiar acum prețurile sunt reduse pentru toate categoriile de produse. Avantajoase sunt și kiturile oja semipermanenta de aici. Toate conțin produse la fel de profesionale ca și toate celelalte oferte Evoqe.ro.

Ojă semipermanentă Venalisa 946

Este un produs foarte modern care are o pigmentare foarte bună. În general se aplică în maxim două straturi. Nu mai mult de atât deoarece se îngroașă prea mult unghia și devine foarte inestetică. Uscarea se face cu ajutorul lămpii UV și nu durează mai mult de 120 de secunde sau 30 de secunde dacă este lampă de tip LED. Poate fi folosită la realizarea manichiurilor semipermanente atât în saloanele de înfrumusețare cât și acasă.

Unghia se pregătește în mod clasic, așa cum este menționat în instrucțiunile produsului. Oja rezistă dacă este corect aplicată și uscată aproximativ 3-4 săptămâni, pe unghii. Prețul produsului în momentul de față este de doar 9.99 de lei. Sunt foarte multe culori disponibile. Se îndepărtează ușor cu ajutorul unei soluții de tip Remover sau cu ajutorul acetonei. Nu este nevoie să faceți o programare la un salon de înfrumusețare pentru a îndepărta această ojă de pe unghii.