Breaking news

Peste 75 de mii de români, la concertul Europa FM „Live pe Plajă”

Atmosferă incendiară, duminică seară  pe plaja dintre Venus și Saturn, unde peste 75 de mii de români au venit să-i vadă concertând live pe Smiley, Vama, Direcția 5 și Voltaj, la super-concertul Europa FM „Live pe Plajă”. 

concert europa fmCel mai mare show al anului organizat de postul de radio a debutat cu Smiley, alături de care zeci de mii de oameni au cântat cele mai iubite hit-uri ale artistului.

Smiley a făcut un show de zile mari și n-a fost lăsat de public să plece de pe scenă fără bis-uri

. „N-am mai cântat niciodată în fața unui public atât de numeros”, a mărturisit artistul pe scenă, impresionat de cei peste 75 de mii de români care au umplut până la refuz arena pe care s-a desfășurat concertul.

Direcția 5 – una dintre cele mai iubite formații din România –  a făcut un adevărat spectacol, aseară. Zeci de mii de mâini s-au ridicat în aer, ținând ritmul fiecărei melodii. Formația s-a aflat pentru a doua oară pe scena „Live pe Plajă”.

Vama a adus publicul în delir, după ce Tudor Chirilă și-a aruncat tricoul și s-a urcat pe o schelă a scenei, cântând de la câțiva metri înălțime. Zeci de mii de fani au cântat împreună cu artistul „Perfect fără tine”, dar și alte hit-uri Vama, demonstrând că știu toate cântecele din repertoriul celebrei formații.

Voltaj a încheiat concertul Europa FM „Live pe Plajă”, formație așteptată inclusiv de premierul Victor Ponta, care a declarat că a venit special ca să-i vadă pe băieți concertând live. Voltaj a făcut spectacol și a electrizat pur și simplu mulțimea. Zecile de mii de români, veniți din toate colțurile țării – au cântat fiecare melodie a formației iar show-ul s-a prelungit până după ora 01:00 dimineața.

Concertul „Live pe Plajă” a fost prezentat de doi dintre cei mai iubiți realizatori radio de la Europa FM, George Zafiu și Ciprian Dinu.

„A fost extraordinar! Efectiv, publicul a fost cea de-a cincea formație în acest concert! Când vezi 75 de mii de oameni, cântând fără oprire de la 8 seara până la 1 dimineața, ți se face pielea de găină. Incredibilă atmosfera! Anul acesta „Live pe Plajă” a fost la cea de-a doua ediție și, cu siguranță, nu ultima! Acest concert va deveni o tradiție pentru Europa FM. Deja am început să ne gândim și să facem planuri pentru concertul de anul viitor”, a spus George Zafiu.

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție, Live pe Plajă” a revenit și anul acesta pe plaja dintre Venus și Saturn. Artiștii au cântat pe o scenă grandioasă, de 450 de metri pătrați iar show-ul a fost completat de un spectacol de lumini, artificii și efecte pirotehnice.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public a fost liberă. În 2012, la prima ediție „Live pe Plajă” peste 66 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5.