Breaking news

Peste 5300 de absolvenți de medicină, au susținut sâmbătă, examentul de rezidențiat

Din numărul total de absolvenți înscriși la examentul de rezidențiat din 25 noiembrie 2012, și anume 5371, 1899 s-au înscris pentru a susține  examenul în centrul universitar București în cadrul Universității de Medicina și Farmacie „Carol Davila” din București.

Examenul de rezidenţiat de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti a fost organizat pentru posturile publicate în județele: Argeș, Brăila, București, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea și pentru locurile publicate în centrele universitare București și Constanța.

Examenul a început la ora 10 şi a durat patru ore, timp în care candidaţii au trebuit să raspundă la cele 200 de întrebări grilă. Grila de răspunsuri a fost corectată pe loc, la finalul examenului, cu ajutorul unui sistem computerizat. Fiecare candidat a putut astfel afla numărul de puncte pe care l-a acumulat, chiar la ieşirea din sala de examen.

Contestaţiile privind răspunsurile corecte pot fi depuse direct la sediul comisiei locale de concurs din Splaiul Independenţei nr. 48 sau prin fax la numărul 021-314.77.51.

Comisia locală de rezidenţiat analizează şi comunică răspunsurile corecte rămase definitive, în termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor.

Comunicarea grilei corecte rămasă definitivă se face prin publicarea pe pagina de internet a universităţii şi prin afişarea la sediul comisiei locale de concurs, constituind răspuns la contestaţiile primite.

>