Breaking news

Peste 50.000 de bucureșteni vor petrece Revelionul în aer liber

Bucureștenii care vor alege să petreacă finalul de an în aer liber o pot face fie la concertul din Piața Constituției fie la cel din Piața Revoluției.

Numai puțin de 50.000 de bucureșteni sunt așteptați să ia parte la cele două concerte din aer liber.

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor cânta, de la ora 19.30, finaliștii X Factor România, Iris, Voltaj, Proconsul, Zdob şi Zdub, Bere Gratis, Vunk, Direcţia 5, Pepe, Smiley şi CRBL.

Surpriza serii va fi un spectaculos foc de artificii, sincronizat pe ritmuri compuse şi orchestrate de pianistul Bogdan Ota, devenit celebru în urma ocupării locului al doilea în finala concursului „Norske talenter/ Norvegienii au talent”.

Dacă nu veți putea merge la concertul din Piața Constituției, îl veți putea urmări în direct la Antena 3.

Pro TV şi Pro FM păstrează tradiţia şi oferă un super concert de Revelion „Live Revolution”, cu cei mai de succes artişti din România, printre care se numără Smiley, CRBL şi Loredana, show-ul din Piaţa Revoluţiei din Capitală fiind prezentat, pentru al 15-lea an consecutiv, de George Vintilă. La concertul de Revelion „Live Revolution” sunt aşteptate să participe aproximativ 15.000 de persoane.

Şi Sectorul 6 a pregătit o petrecere de Revelion, în Parcul Drumul Taberei, unde sunt aşteptate aproximativ 1.200 de persoane.

Peste 1.100 de poliţişti şi 400 de jandarmi din Capitală vor asigura ordinea publică în zonele în care sunt organizate petreceri de Revelion.

Metroul şi autobuzele care leagă centrul Capitalei, unde sunt organizate petrecerile în aer liber, de celelalte zone vor circula în noaptea de Revelion.