Breaking news

Peste 3 milioane de români s-au uitat la România Dansează

România Dansează, lider de piaţă cu fiecare ediţie difuzată duminică seara, în prime time de Antena 1. Cei trei juraţi, Mihai Bendeac, Monica Petrică şi CRBL s-au bucurat şi duminica aceasta să întâlnească români deosebiţi pentru care dansul este pasiune, efort constant, dar şi satisfacţie enormă.

romania danseazaMai ales când totul se petrece în faţa a milioane de persoane, din toată ţara, oameni diferiţi, cu vârste, profesii şi stiluri de viaţă variate, dar care trăiesc emoţia la unison!

Şi duminica aceasta, România Dansează s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, supershowul de la Antena 1 conducând clasamentul de audienţă la nivelul targeturilor all urban, naţional, 18-49 urban, 18+urban. 3 494 000 de români  urmăreau la nivel naţional Antena 1 şi România Dansează în minutul de aur, 22:25, de trei ori mai multe persoane decât urmăreau la aceeaşi oră programul principalului competitor, Pro Tv.

La nivelul targetului comercial 18-49 Urban în minutul de aur, 22:25, Antena 1 înregistra o cotă de piaţă de 43,4% şi 23 procente rating în timp ce Pro Tv obţinea doar 6,9 puncte rating şi 13% cotă de piaţă.

 Cu siguranţă, România Dansează este o experienţă care poate schimba radical viaţa celor care au curajul de a urca pe scena supershowului pentru a face dovada pasiunii lor. Unul dintre concurenţii care a lăsat juriul mut de uimire este Laurenţiu Ion, de 21 de ani din Bucureşti.

Încã de când era mic, şi-a dorit sã facã gimnasticã de performanţã, însã deoarece condiţia materialã nu i-a permis, s-a reprofilat cãtre o şcoalã de circ. La 13 ani fãcea deja primul lui spectacol de circ, un numãr aerian de eşarfe şi un numãr de trapez, care îi lãsa pur şi simplu pe spectatori fãrã cuvinte. Concurentul a trecut în următoarea etapă România Dansează după un număr spectaculos de dans la bară.

Laurenţiu a atras, se pare, cel mai mult atenţia celor de acasă, în minutul de aur, aproape  3 500 000 de persoane la nivel naţional urmărindu-l pe scena România Dansează.

În minutul de aur, 22:25, 3 494 000 de telespectatori urmăreau România Dansează la nivelul targetului naţional, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, era urmărit la aceeaşi oră de doar 1 011 000 de telespectatori.