Breaking news

Peste 200 de pelerini de la Patriarhie îngrijiți de Crucea Roșie

Iuliana Tudor împreună cu 60 de voluntari ai Crucii Roșii au oferit primul-ajutor pentru 208 persoane venite ieri în pelerinaj pe dealul Mitropoliei.

Mii de pelerini au fost primit de la voluntarii Crucii Roșii circa 7.000 l de ceai cald.

La baza Dealului Mitropoliei din Piaţa Unirii au fost amplasate trei corturi de Cruce Roşie, iar asistenţa premedicală a fost asigurată gratuit 24 de ore din 24, pe toată durata pelerinajului.

Iuliana Tudor: Pentru mine a fost o experiență interesantă. Am întâlnit foarte mulți oameni care au stat pe dealul Mitopoliei zeci de ore și au rezistat timpului, frigului, și oricărui alt sentiment care te cuprinde într-o astfel de experiență. Au fost extrem de multe persoane care au avut nevoie de primul ajutor. Le mulțumesc voluntarilor de la Crucea Roșie – Filiala Sector4 București, de la care, și de data aceasta, am avut de învățat.

Acesta este al 9-lea an consecutiv în care Crucea Roşie Română – Filiala Sector 4, contribuie la buna desfăşurare a celui mai important eveniment religios din Bucureşti, alături de alte autorităţi locale şi centrale astfel încât pelerini din toate colțurile țării să beneficieze de sprijin.

>