Breaking news

Peste 200 de jandarmi vor asigura paza la partida dintre CFR şi Bayern Munchen

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

jandarmi.jpgMiercuri, 03 octombrie 2010 începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura  meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Bayern Munchen”, din cadrul Ligii Campionilor, ediţia 2010-2011.

În ziua meciului, începând cu ora 18.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

De asemenea pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei FC Bayern Munchen.

Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive;

Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 19.45.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului CFR 1907 Cluj-Napoca, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază PP PROTECT.

4 suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării lor în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.