Breaking news

Peste 2.7 milioane de români s-au bucurat de talent, vineri seară la PRO TV

”Nu știu dacă voi sunteți gata, dar noi suntem”, așa au început momentul cei de la Geometrie Variable, trupa formată din cinci dansatori care formează prin mișcările lor… figuri geometrice! Momentul lor a reușit să ridice juriul în picioare, iar Andra nu s-a ferit să recunoască cât de atentă a fost la reacțiile lor: ”aveți o atitudine care impune atenția”.

Un talent autentic românesc a fost cel al lui Constantin Ghinea Dumitrache care a urcat pe scenă alături de cobza lui și de dorința de a arăta că istoria nu trebuie uitată. După ce l-au ascultat cu toată bucuria, jurații au recunoscut că un astfel de talent ar fi trebuit să fie mult mai cunoscut la nivel național. ”Nu înțeleg cum n-ați ajuns mai celebru”, i-a spus Smiley, iar Andra i-a făcut una dintre cele mai sincere declarații: ”La suflet mi-a mers”.

Și de această dată, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:03! Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 15.0 puncte de rating și 35% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 10.0 puncte de rating și 23.4% share.În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.5 puncte de rating și 31.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 8.3 puncte de rating și 22.8% share.

Peste 2.7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 21:48, aproape 3.5 milioane de români urmăreau PRO TV.

Calificarea în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA au reușit-o: Nick Angelo, Rika Fujimoto și Serghei Vatamaniuc, Simion Caragia, Alex Andronescu, Constantin Ghinea Dumitrache, Raul Bârsan, Adelina și Iustin Huma, Jonas Alich, Dan Junior Ungureanu, Imola Mate, Pac, Cedeno Brothers și Geometrie Variable.

>