Breaking news

Peste 16.000 de bucureșteni au participat la Coca-Cola HappyMoves din Piața Universității

loading...

Bucureștenii au luat cu asalt evenimentul  Coca-Cola HappyMoves, desfășurat sâmbătă și duminică în Piața Universității din Capitală.

Happy MovesPeste 16.000 de bucureșteni au venit weekend-ul acesta în Piața Universității și au participat la Coca-Cola Happy Moves.

Un labirint pe verticală, o masă de foosball în mărime naturală, sesiuni de „Kung FuN”, „Jump & Stick” sau ”Water Bubble Fun” – au fost doar o parte din probele surpriză pregătite în cele două zile de activități sportive.

Mai mult, duminică dimineața, peste 400 de pasionați de cros, au venit în costume și accesorii vesel colorate, pentru a lua startul la o cursă inedită: Crosul Carnaval Coca-Cola.

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.

La finalul celor două zile de mișcare și distracție, cei care s-au înscris la tombola Coca-Cola Happy Moves au intrat în cursa pentru unul dintre premiile oferite: un smartwatch, o brățară de monitorizare a mișcării, un long board, o bicicletă sau o cameră foto GoPro.

Experiența Happy Moves continuă în weekend-ul 4-5 iulie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Toți cei care doresc să participe sunt așteptați cu probe sportive amuzante și un super concert Nicole Cherry.

coca cola Happy MovesHappy Moves (1)Happy Moves (7)

loading...