Breaking news

Peste 1500 de români și-au comandat telefoanele iPhone 6 și iPhone 6 Plus

loading...

Primele telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost livrate în premieră în România de QuickMobile, ca urmare a precomenzilor făcute de peste 1500 de români.

iPhone 6 si iPhone 6 PlusPrimele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus au juns în România pe 19 septembrie, în aceeași zi cu cele livrate în Statele Unite.

Dacă americanii și englezii au stat nopți întregi la cozi pentru a putea pune mâna pe celebrele telefoane, românii au fost mai norocoși. Peste 1500 de români și-au precomandat telefoanele pe site-ul QuickMobile și astfel, fără să stea la cozi în ploaie, au intrat în posesia smartphone-urilor.

Tot ce au avut de făcut cei mai pasionaţi consumatori ai brandului Apple din România a fost să îşi aleagă modelul de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus potrivit pentru ei, să plaseze comanda în magazinul online al QuickMobile şi să aştepte curierul!

Nu am dorit doar să aducem în premieră iPhone 6 şi iPhone 6 Plus ci am vrut în primul rând să creăm o altfel de experienţă de cumpărare pentru cei din România. QuickMobile şi-a propus să arate că se poate şi fără cozi, linii de aşteptare şi ore pierdute la uşa magazinelor şi mai ales că se poate în România. Şi a reuşit fără nicio urmă de îndoială deoarece primele modele de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus deja au părăsit depozitul nostru şi au plecat spre clienţi”, a declarat Tudor Tiboc – CEO QuickMobile.

Pe cât de inovative, pe atât de râvnite au fost ultimele telefoane produse de compania americană Apple.

În România un iPhone 6 şi iPhone 6 Plus poate fi cumpărat la un preţ începând de la 3.499 de lei, respectiv 3.999 de lei pentru versiunea de 16 GB. Telefoanele sunt disponibile în trei culori: gri, alb şi auriu.

Cei care nu s-au decis însă asupra unui model trebuie să ştie că noile terminale iPhone sunt cu 25% mai rapide decât modelele anterioare. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch şi o rezoluţie HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli. Autonomia a crescut şi ea faţă de modelul iPhone 5S la 10 la 14 ore în cazul iPhone 6 şi chiar 24 de ore în cazul iPhone 6 Plus.

loading...