Breaking news

Peste 150 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT în București

Salonul Felin Internațional București revine în Capitală după doi ani de pauză. Timp de două zile, pe 7 și 8 Mai la Mega Mall București, Peste 150 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București își redeschide porțile după doi ani în care nu s-a putut desfășura din cauza restricțiilor sanitare. Această primă ediție de după pandemie aduce un element de noutate în ceea ce privește locul de desfășurare –pentru prima dată și pentru a fi cât mai aproape de public,Sofisti CAT va fi găzduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, Mega Mall.

Deschis în ambele zile, între orele 10-20, Sofisti CAT are ca principal punct de atracție competiția“BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Short hair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singa pura și pisica de casă.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat atât de adulți, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociația Felină Sofisti CAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).