Breaking news

Peste 10.000 de rochii de mireasă, expuse la Târgul Național de Nunți din București

Cuplurile care plănuiesc să se căsătorească pot trece pragul Târgului Național de Nunți ca să vadă ofertele la rochii, catering, inele și tot felul de servicii pentru a avea parte de o nuntă ca-n povești.

Cea de-a 10-a ediție a Târgului Național de Nunți se desfășoară timp de trei zile în Piața Constituției din București, într-un cort a cărui suprafață însumează aproximativ 4.000 de mp.

Cei care trec pragul târgului vor găzi aproximativ 10.000 de rochii de mireasă, peste 50.000 de cristale Swarovski, kilometri întregi de trenă și voal, mii de ore de montaj video, sute de mii de fotografii, râuri de șampanie, câmpuri întregi de flori și aranjamente flori.

Miresele au de unde alege rochia mult visată, care poate fi în stilul tradițional, adică albă sau non-conformistă colorată în negru sau roșu.

Dacă tinerii însurăței nu și-au ales încă verghietele o pot face la trârgul din Piața Constituției. Unde pot găsi și modele de invitații de nuntă, aranjamente pentru masa mirilor și nuntașilor cât și corturi de închiriat.

În parcazrea de lângă cortul cu standuri se află mai multe limuzine oferite spre închiriere viitorilor miri.

Târgul își încheie porțile duminică, iar până atunci, organizatorii spun că peste 10.000 de persoane vor trece pragul evenimentului.

>