Breaking news

Perneauxiliare.ro – kit-ul complet ce îți va schimba experiența condusului

loading...

Să te apuci singur să cimentezi drumurile din orașul tău nu ai cum, iar gropile nu le poți evita la nesfârșit. Când ți-e lumea mai dragă îți apare una în cale și intri cu roata mașinii fix în ea.

În acel moment furia te cuprinde, știind că probabil ai mai afectat încă puțin suspensia mașinii tale. Dacă vrei să îți protejezi autovehiculul pe drumurile denivelate, dacă vrei ca în timpul condusului să simți că plutești, atunci trebuie să îți instalezi pernele auxiliare AirPower de la perneauxiliare.ro.

Cum funcționează pernele auxiliare

Acestea sunt proiectate special pentru a absorbi șocurile. Este o investiție avantajoasă, accesibilă oricărui buzunar. Cu o simplă schimbare adusă roților mașinii tale, confortul din timpul condusului va fi sporit, iar mașina va avea o viață mai îndelungată. Pernele auxiliare ridică de asemenea și nivelul mașinii față de sol, iar de fiecare dacă când o încarci va rămâne la aceeași înălțime. Pernele diminuează centrul de greutate al mașinii în curbe, acestea fiind făcute de către șofer mult mai lejer. Asamblarea acestora este simplă, poate fi făcută de orice persoană, fără a fi necesară vizita la mecanic.

Pernele AirPower de pe perneauxiliare.ro pot fi instalate pe aproape orice mașină. Cei de la perneauxiliare.ro îți oferă consultanța necesară pentru a alege kit-ul potrivit în funcție de modelul mașinii tale. Pernele auxiliare AirPower amortizează chiar și vibrațiile mici pe care le resimți în timpul condusului. Suspensia mașinii va fi mai rezistentă, chiar și sub presiune, când este încărcată complet și conduci pe drumuri denivelate. Presiunea din perne poate fi reglată, ceea ce înseamnă că poți face suspensia mai moale sau mai tare. De asemenea, cu ajutorul pernelor auxiliare ai posibilitatea de a regla înălțimea mașinii.

Cum se instalează pernele auxiliare

Prin instalarea pernelor AirPower nu faci modificări de proiectare mașinii tale, ceea ce este extrem de important pentru proprietarii de autovehicule cu garanție. Vei prelungi durata de viață a suspensiei, deoarece pernele reduc stresul pe arcuri, balamale și amortizoare. Instalarea se poate face independent, fără a fi nevoie să apelezi la un service sau să folosești instrumente speciale. Kit-ul complet conține două bucșe de poziționare, două perne auxiliare, un spray silicon și un kit de pompare.

Pernele auxiliare AirPower sunt montate în interiorul arcurilor de suspensie din spatele mașinii. Instalarea este posibilă doar dacă amortizoarele standard ale mașinii sunt structurate în afara cavității arcului. Instalarea este simplă și nu este necesară ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele elastice se introduc cu ușurință prin golul dintre bobinele cu arc pe o mașină racordată. După ce au fost instalate se poate folosi o pompă convențională de anvelope. Presiunea trebuie să fie între 0,5 și 1,5 atm, în funcție de preferințele tale pentru suspensia mașinii. Odată finalizată instalarea pernelor, acestea umplu spațiul interior al arcului și încep să funcționeze simultan atât ca element elastic, cât și ca amortizor de vibrații. Conform estimărilor echipei de la perneauxiliare.ro, acestea rezistă cel puțin 3 ani sau 100.000 km de rulare. Primești chiar și garanție timp de 12 luni, iar livrarea se face oriunde în țară, în maxim 3 zile lucrătoare.

Intră pe www.perneauxiliare.ro să comanzi kit-ul AirPower, pentru o experiență mult mai bună în timpul condusului.

Contact: 0744870142

loading...