Breaking news

Perfuziile cu magneziu – soluția optimă pentru a crește instant nivelul de energie

O viață agitată, stresată și presărată cu probleme tinde să își pună amprenta asupra stării de sănătate și de bine a organismului tău. Pentru a evita suprasolicitarea sau pentru a combate efecte negative greu de gestionat, precum dureri de cap, oboseala constantă, insomnii și nu numai, este necesar să iei măsuri adaptate nevoilor tale. Alege injectii cu Magnerot 500 pentru a oferi organismului tău susținerea de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă!

 

Ce sunt injecțiile cu Magnerot 500 și când se recomandă?

Această metodă de tratament constă în administrarea de magneziu direct în sistemul circulator pe cale intravenoasă. Este o soluție optimă în situațiile în care pacienții se confruntă cu un deficit major de magneziu care trebuie ameliorat urgent. De asemenea, este ideal pentru situațiile în care există dificultăți în absorbția corectă a magneziului din alimentație sau din suplimente.

 

Există numeroase afecțiuni care pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul magneziului administrat prin injecții sau perfuzii. Hipomagneziemia severă este principala situație în care se apelează la asemenea soluții de tratament. Apare în momentul în care nivelul de magneziu din sânge este la un nivel foarte scăzut și se manifestă prin spasme musculare, tulburări ale ritmului cardiac sau convulsii. Preeclampsia și eclampsia sunt alte probleme care pot apărea ca urmare a unui deficit sever de magneziu și pot fi tratate cu ajutorul perfuziilor cu Magnerot 500.

 

Injecțiile cu magneziu se recomandă și în cazul pacienților care acuză migrene constante, un nivel ridicat de stres și oboseala cronică, tulburări ale somnului, spasmofilii sau probleme musculare.

 

Care sunt contraindicațiile injecțiilor cu Magnerot?

Deși administrarea intravenoasă de magneziu aduce numeroase beneficii imediate stării de sănătate, există și situații în care ar trebui evitată. Alergia sau sensibilitatea la magneziu sunt principalele aspecte care exclud total astfel de terapii, efectele adverse fiind greu de gestionat. Insuficiența renală sau blocurile atrioventriculare de grad II sau III pot genera complicații la administrarea unor doze suplimentare de magneziu, drept urmare procedura este contraindicată în astfel de cazuri. Este important să discuți cu medicul cu privire la aceste aspecte și să faci un set complet de analize înainte de a opta pentru perfuzii cu magneziu.

 

Cum se desfășoară o ședință de injectare la Quantica 720?

La prima vizită în cadrul clinicii se efectuează un consult detaliat prin care se stabilește un diagnostic concret, dar și un plan de tratament adaptat nevoilor tale. Se subliniază eventuale riscuri și se iau în considerare contraindicațiile depistate în vederea unei abordări cât se poate de sigure. Abia după parcurgerea acestor pași se începe terapia propriu-zisă care va consta într-un număr de ședințe stabilit în prealabil.

 

Administrarea magneziului este foarte simplă și rapidă, făcându-se intravenos cu ajutorul unei branule atent poziționate. Soluția de magneziu pregătită în prealabil după nevoile pacientului va fi conectată la linia intravenoasă creată, întreaga procedură desfășurându-se sub atenta monitorizare a echipei de medici.

 

Programează-te online pentru prima sesiune de perfuzii cu Magnerot 500

Quantica 720 este o clinică de medicină alternativă și complementară care abordează problemele de sănătate diferit față de sistemul medical convențional. Intervențiile invazive sau medicația excesivă sunt înlocuite cu terapii moderne de combatere a cauzei, în locul ameliorării simptomelor. Pentru a programa o ședință trebuie doar să completezi formularul disponibil pe site cu datele solicitate și vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi confirmată cererea, dar și pentru a primi detaliile necesare cu privire la intervenție.

 

Ai grijă de sănătatea organismului tău și tratează orice simptom care îți afectează calitatea vieții cu ajutorul soluțiilor inovative de tratament disponibile la Quantica 720!

>