Breaking news

Percheziţii în Mehedinți și Timiș pentru combaterea unui grup ce făcea evaziune fiscală

Percheziţii în mai multe localități din judeţele Mehedinţi şi Timiş, au avut loc marți dimineață, pentru combaterea evaziunii fiscale.

evaziune_fiscalaAnchetatorii români au demarat marți dimineață, 22 de percheziţii au loc în Timişoara, Drobeta Turnu Severin şi Strehaia, la sediile a 13 firme şi la locuinţele a 15 administratori de societăţi comerciale.

La Strehaia, percheziţiile s-au desfășurat la palatele unor romi din localitate. În acest dosar este vizat şi un om de afaceri din Drobeta Turnu Severin care are firme în domeniul panificaţiei, reţeaua este suspectată de infracţiuni economice.

În perioada 2008-2012, în calitate de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale în relaţia cu partenerii şi luând decizii cu privire la angajări şi plăţi, au dispus înregistrări de tranzacţii comerciale fictive în valoare de peste 5 milioane de euro, sustrăgându-se de la plata TVA şi a impozitului pe profit.

La descinderi au participat poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Mehedinţi, de la Poliţia Timiş, precum şi trupe de la intervenţie rapidă, dosarul fiind coordonat de un procuror.