Breaking news

Pepe se transformă într-un bebeluș la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Pepe are viață grea, sâmbătă seară la show-ul Antena 1, Te cunosc de undeva, unde se transformă într-un bebeluș. Artistul exclamă:“Nici nu era pampersul gata, pe măsura mea!”.

pepe - bebelusPepe se transformă în Jordy și redevine bebeluș pentru o seară, sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediție Gold a show-ului transformărilor spectaculoase.

“Îmbrăcat” doar cu un pampers și cu tetina atârnată la gât, Pepe își va face apariția într-un cărucior împins de patru „mămici” și va încerca să interpreteze cât poate el de bine piesa “Dur dur d’etre Bebe”.

“Nici nu vreau să mă gândesc… Cum să stai doar cu un pampers? Că o să port doar așa ceva. Nici nu era pampersul gata, pe măsura mea!”, se amuza Pepe, înainte să urce pe scenă.

Cum va aprecia Ozana Barabancea impostația gânguritului lui Pepe și care e reacția celorlalți trei jurați după încheierea momentului artistic, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

loading...