Breaking news

Pepe pregătește “Unplugged Passion”, un nou concept de show mai liniștit și mai pasional

În încercarea de a găsi “altceva” sau de a pune lucrurile în scenă “altfel” din punct de vedere artistic, Pepe a găsit soluția: mai liniștit.

“Unplugged Passion” este noul concept la care Pepe lucrează întens în ultima perioadă.

Este un proiect care se adresează celor ce vor să îl asculte într-o interpretare chiar dacă „mai cuminte„, cu siguranță, mult “mult mai pasională”.

Experimentul “Unplugged Passion” se va concluziona într-un turneu “acustic” ce va începe undeva către sfârșitul acestui an și va continua în prima parte a lui 2013.

Totodată, piesele noi, compuse de artist în maniera de exprimare a acestui proiect vor deveni tracklistul unui nou material discografic.

„Este un concept nou la care lucrez de ceva vreme. Bineînțeles că vom păstra formula de concert cu care am obișnuit însă acolo unde nu se poate aduce sonorizare mare, scena, lumini, putere și așa mai departe sau acolo unde se potrivește altceva sau ne este cerut, pot aduce “Unplugged Passion”. Sunt foarte multe alte detalii la care încă lucram însă pot spune că sună excelent”, a delcarat Pepe.

Într-o avanpremieră a tot ceea ce va însemna Unplugged Passion, Pepe a cântat alături de trupa pe care o va avea alături în acest proiect varianta acustică a piesei „O femeie cât o sută„, săptămâna trecută, la emisiunea Happy Hour de la PRO TV.

>